Kicsit váratott magára, de végre itt a Végtelen háború új magyar szinkronos előzetese.

Hatalmasat ment a videomegosztó portálokon a Bosszúállók 3 eredeti nyelvű trailere. A kedvcsinálót néhány óra alatt több millióan nézték meg, és ha fennmarad az érdeklődés, a Marvel nyugodt szívvel dőlhet hátra, és nézheti végig, hogyan dönt történelmi bevételi rekordokat a filmje. Most pedig végre itt a magyar változat is. 

A látvánnyal és a grandiózus akciójelenetekkel az előzetes alapján nem lesz gond, és biztos kapunk a beígért drámából is eleget, ugyanis azt már korábban is elég egyértelművé tette a stúdió, hogy néhány karaktertől végérvényesen búcsút veszünk majd. A trailer gyakorlatilag az egész szuperhős mezőny felvonultatja, de Thanosnak is jutott néhány képkocka.

Ami a sztorit illeti, a Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Az Anthony Russo és Joe Russo rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Robert Downey Jr.Scarlett JohanssonBradley CooperBenedict CumberbatchVin DieselMark RuffaloChris Hemsworth.

Bosszúállók: Végtelen háború április 26-tól látható a hazai mozikban.