Könnyű levesek
Szponzorált tartalom

Tejszínes karfiolkrémleves és kolbászchips

Tejszínes karfiolkrémleves kolbászchipsszel

Hozzávalók:

  • 1 csomag Bonduelle karfiolos krémleves zöldségkeverék
  • 3 dl zöldségalaplé
  • 1 dl víz
  • 2 dl tejszín
  • só, bors
  • kolbász (szeletelve)

A zöldségalaplevet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és közepesnél kicsit nagyobb lángon főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. Hozzáadjuk a vizet, sózzuk-borsozzuk, majd beleöntjük a tejszínt, és forralunk még rajta egyet. Ha kész, botmixerrel krémesre turmixoljuk. A vékony szelet kolbászokat egy száraz serpenyőbe tesszük, és közepes vagy annál picit nagyobb lángon pár perc alatt ropogósra pirítjuk. A karfiolkrémlevest a kolbászdarabkákkal együtt tálaljuk.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top