F1 - TÉVÉS SZAKÉRTŐKÉNT TÉR VISSZA A PADDOCKBA A 2016-OS VILÁGBAJNOK

skysports-f1-nico-rosberg-sky_4256913.jpg

Újra közel kerül a száguldó cirkuszhoz Nico Rosberg, a két évvel ezelőtti világbajnoki évad győztese - igen ám, de az idei évben már televíziós szakértőként fog felbukkanni a Forma-1-es helyszíneken, méghozzá két tévécsatorna kötelékében is.

Hétfőn megerősítette a Sky Sports, hogy a 2018-as szezon folyamán Nico Rosberg is a Forma-1-es stáb tagja lesz elemzőként az év kulcsfontosságú versenyein, kezdve a most hétvégén esedékes, szezonnyitó Ausztrál Nagydíjjal.

"Izgatottsággal tölt el, hogy a 2018-as szezonra a Sky Sports F1 csapatához csatlakozhatok." - fogalmazott a korábbi Williams- és Mercedes-versenyző. - "Igaz, a mikrofon mögötti élmény köszönőviszonyban sem lesz azzal, amit a volán mögött tapasztal az ember, de tavaly Japánban már belekóstoltam ebbe a világba, és tetszett. A 2018-as évnek egy káprázatos csatáról kéne, hogy szóljon, és remélhetőleg szolgálhatok majd háttérinfókkal a csapatokról, a különféle személyiségekről, és minden másról, ami egy Forma-1-es versenyzőhöz kapcsolható. Már alig várom a kezdést!"

Rosberg - aki egyébként megnyerte 2014-ben és 2016-ban is az Ausztrál Nagydíjat - számos ex-Forma-1-es versenyző csatlakozik majd a Sky-nál munkába állva, például Martin Brundle-höz, Johnny Herberthez vagy éppen Paul di Restához. Ráadásul a 31 esztendős német elemzéseit és szakértéseit nemcsak a brit Sky Sports F1, hanem a Sky Italia is műsorra tűzi majd.

Azonban a német nem csak a Sky-on fog az idei év során szakértői szerepet betölteni, hanem egy múlt decemberi bejelentés értelmében a német RTL nézői is viszont láthatják őt - a német televíziócsatornán, amely nem olyan régen írt alá a Forma-1-gyel egy hároméves szerződést a közvetítési jogok kapcsán, a szintén korábbi Forma-1-es versenyző Timo Glockkal fogják váltani egymást az idei futamokon.

Érdekesség, hogy a német RTL-en Rosberg korábbi főnöke, Niki Lauda helyét veszi majd át, aki a 2017-es szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon jelentette be élő adásban, hogy 21 év után befejezi a televíziós pályafutását.

Fotó: skysports.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7913753840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása