X-Faktor mentor Dér Heni RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre az RTL Klub még nem jelentette be, hogy ki veszi át Radics Gigi helyét az X-Faktorban, sejteni azonban már lehet: sokan Dér Henire tippelnek, és nem véletlenül! Árulkodó fotót tett közzé Instagram-oldalán.

Azt már régóta tudjuk, hogy Radics Gigi nem folytatja tovább karrierjét az X-Faktor mentoraként, a csatorna azonban még nem nevezte meg utódját. Egyelőre csak homályos utalásokat tettek arra, hogy ezentúl ki lesz a női ítész, ám most úgy tűnik, hogy sikerült lelepleznie magát annak, aki Gigi székében ül az elkövetkezendő évadban.

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Lehet sejteni, hogy talán Dér Heni lesz az, aki leváltja Radics Gigit! A csatorna nemrég közzétett egy videót a következő mentorról, ám azon az illető feje nem látszik, azonban azt lehet látni, hogy éppen ugyanolyan felsőt visel, mint amilyet Heni a nemrég közzétett képén. A videóból ByeAlex is kirakott egy fotót, az alatt is sokan emlegetik Dér Heni nevét.

PÁJALEKSZ (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő felvételén az is elég árulkodó, hogy éppen Gáspár Lacival látható együtt, és ezt bizony már a kommentelők is kiszúrták, és ők úgy gondolják, hogy Heni lesz a következő mentor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.