Sport

A trópusokon békült ki Hosszú Katinka és Shane Tusup

A Blikk azt követően, hogy hétfőn lefotózta a Duna Arénából mosolygósan és legfőképp közösen, beszélgetve távozó Hosszú Katinkát és Shane Tusupot (utóbbit jegygyűrűben), a pár egymásra találását sejtető újabb információhoz jutott. A bulvárlap egy, az Iron Aquatics egyesületből származó szülői információ alapján azt állítja, hogy a háromszoros olimpiai bajnok és férje a múlt héten nem volt edzésen. Mégpedig azért nem, mert az uszodai forrás szerint valahol a trópusokon nyaraltak, próbálták rendezni kapcsolatukat és a napokban tértek vissza a közös utazásról. A Nemzeti Sport Amerikai utat emleget.

A lap magától Hosszú Katinkánál próbált érdeklődni, valóban együtt voltak-e szabadságon. A sportolónő nem cáfolta az értesülést, viszont kitérő választ adott. Mindezt úgy értékelik, hogy a pár tavaly decemberben megromlott kapcsolata kap egy új esélyt.

Az azonban továbbra is kérdéses, hogy Hosszú Katinka mikor versenyez újra. Az nso.hu-nak Dr. Sós Csaba úgy nyilatkozott, a versenyzőnő klubja az Iron Aquatics még egyáltalán nem nevezett a magyar bajnokságra, vagyis nem arról van szól, hogy a klub többi úszója már ott van a nevezési listán és csak Hosszú Katinka neve hiányzik. Március 24-ig kell leadják a nevezést. A  szövetségi kapitány ezért bízik abban, a sportolónő rajtkőre áll március 28-31. között az úszók országos bajnokságán Debrecenben.

(fotó forrása: facebook.com/Hosszú Katinka)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik