MU: Ibrahimovic bejelentette, távozik a klubtól – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.22. 18:50
null
Zlatan Ibrahimovicot többé nem láthatjuk United-mezben (Fotó: AFP)
A Manchester United svéd labdarúgója, Zlatan Ibrahimovic a közösségi médiában hivatalosan is bejelentette, hogy elhagyja a csapatot. Az angol klub nem sokkal később közölte, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott a csatárral.

 


A svéd csatár Instagram-bejegyzésében azt írta: „A jó dolgoknak is véget érnek egyszer, itt az ideje, hogy két fantasztikus szezon után elhagyjam a Manchester Unitedet. Köszönöm a klubnak, a szurkolóknak, a csapatnak, az edzőnek, a stábnak, és mindenkinek, aki része volt a történetem ezen szakaszának.”

Great things also come to an end and it is time to move on after two fantastic seasons with Manchester United. Thank you to the club, the fans, the team, the coach, the staff and everybody who shared with me this part of my history. #foreverred

337.1k Likes, 7,464 Comments - Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Instagram: "Great things also come to an end and it is time to move on after two fantastic seasons with..."




A bejelentés senkit sem ért váratlanul – José Mourinho, a „vörös ördögök” menedzsere korábban így fogalmazott vele kapcsolatban: „Mindannyian úgy gondoljuk, hogy ez Zlatan utolsó idénye a klubnál. Hogy utána még játszik-e, vagy sem, az az ő személyes döntése.”

Ibrahimovic sajtóhírek szerint David Beckham korábbi csapatában, az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxyben folytatja a pályafutását, amely az előző idényben meglepetésre konferenciája utolsó helyén végzett, míg a 2018-as idényt egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte. Könnyen lehet, hogy Ibrahimovic már a napokban aláír az amerikai klubhoz, mivel a United csütörtök este bejelentette, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott a csatárral, akinek egyébként sok sikert kívánt.




 

A svéd támadó 2016 nyarán érkezett a Manchester Unitedhez a Paris Saint-Germaintől, másfél idény alatt 53 mérkőzésen 29 gólt szerzett és 10 assziszttal szolgálta a csapatot, illetve angol Ligakupa- és Európa-liga-győzelemhez segítette a gárdát.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik