TV-sztárok

Nagyot nőtt Csobot Adél pocakja – fotó

Csobot Adél ismét véleményvezér lett – a Glamour után az InStyle díjátadón is remekül szerepelt. A kismama csodásan festett tegnap este, gömbölyödő pocakját pedig már nem is tudná eltakarni.

Csobot Adél és Istenes Bence pár hete jelentették be, hogy Nátán után ismét kisfiút várnak. A név témát is feszegették már, de egyelőre csak a komolytalan Tarzan maradt meg – valószínűleg nem ez a végleges. A kismama közösségi oldalait imádják a rajongók, Adél sok pozitív kommentet és rengeteg lájkot kap. Nem csoda, hogy idén már kétszer is megkapta a legjobb social média felhasználónak járó díjat. Csobot Adél tegnap este is ragyogott, nagyon jól áll neki a terhesség. 

Ma reggel egyébként kiderült, hogy Csobot Adél ismét terhesen áll színpadra, hiszen ő lesz az április közepén rajtoló Nagy Duett egyik szereplője. Korábban a Sztárban Sztár alatt derült ki, hogy Nátánnal terhes, várandósan csinálta végig azt a szériát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top