A csirkemellfiléket a felhevített olajon megpirítjuk oldalanként 2-2 perc alatt, majd kivesszük, megsózzuk és hűlni hagyjuk.
Közben a töltelékhez a krémtúrót egy tálban összekeverjük az apróra kockázott hagymával, az összezúzott fokhagymával, a zöldfűszerekkel, némi pirospaprikával és 1/2 tk sóval.
A leveles tésztát kigöngyöljük, és négy egyforma részre vágjuk. Minden darab közepére 1 szelet sonkát, majd 1 db csirkemellet helyezünk. Megkenjük a töltelékkel, betakarjuk a maradék sonkával, és becsomagoljuk a tésztába.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A csomagokat az illesztéssel lefelé sütőpapírral leterített tepsibe tesszük, majd megkenjük az elkevert tojással, és villával megszurkáljuk. Végül az előmelegített sütő alsó felében készre sütjük kb. 25 perc alatt.