Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Top 3 villámdiéta - egynapos programok, hogy jobban érezd magad!

default user icon
MME
Túl sokat ettél egy családi-baráti összejövetelen? Esetleg csak szeretnéd, ha pihenne egy kicsit a szervezeted? Ezek az egynapos programok segíteni fognak vészhelyzet esetén!
Csirkediéta

A szárnyashúsok kedvelőjeként ez a program lehet a favoritod. A fehérje kellemesen eltelít majd, így biztosan nem leszel éhes. A csirkediétát két egymást követő napon is csinálhatod.

Reggeli

Kenj meg 2 vékony szelet korpás kenyeret egy kevés light margarinnal, és tegyél rá 50 g sovány csirkemellsonkát. Fogyassz mellé friss zöldséget.

Tízórai és uzsonna

Ízlés szerint 1 db alma vagy 1 tálka eper

Ebéd és vacsora

½ db grillcsirke a bőre nélkül, mellé nagy adag vegyes saláta. Utóbbit készítsd el ízlés szerinti zöldsalátából, kígyóuborkából, paradicsomból, hónapos retekből, majd csepegtess rá egy kevés olívaolajat, citromlét vagy ecetet, és ízesítsd sóval, borssal.

Almakúra

Az alma magas pektintartalmának köszönhetően kedvezően hat az emésztésre, a bélflórára. Méregteleníti, tisztítja a szervezetet. Mivel az alábbi étrend igen alacsony energiatartalmú, így egy napnál tovább nem szabad követni!

Az étrend

Rögtön ébredés után igyál meg 1 pohár szoba-hőmérsékletű vizet, amibe keverj frissen préselt almalevet és pár csepp mézet. Ezt követően kétóránként egyél meg 1 db almát nyersen vagy megsütve. A reggel elkészítetthez hasonló, hígított almalevet is fogyaszd el kétóránként.

Fanny-tanács: Hogyan készíts sült almát? A magház eltávolítása után szeleteld fel a megmosott gyümölcsöt. Csepegtess rá citromlét, helyezd szilikon sütőformába, szórd meg őrölt fahéjjal, majd pár percre told a forró sütőbe.

Zab és gyümölcs

A zab nemcsak energiát ad, hanem a vércukor- és a koleszterinértékek szinten tartásában is segít. A gyümölcsök tele vannak olyan ásványi anyagokkal és vitaminokkal, amelyek hozzájárulnak a jókedv és a fittség eléréséhez.

Reggeli

Először igyál meg 100 ml frissen facsart narancs- vagy grépfrútlevet egy kevés vízzel hígítva. Utána 3 ek zabpelyhet főzz fel egy kevés zsírszegény hagyományos, esetleg mandula- vagy kókusztejben. Előbbit ízlés szerint édesítheted folyékony édesítővel.

Tízórai

Keverj 1 kis doboz natúr joghurthoz 1-2 ek zabkorpát. Ízlés szerint édesítheted pár csepp mézzel.

Ebéd, uzsonna és vacsora

Keverj el 300 ml narancs-, alma-, grépfrút- vagy körtelében 3 ek lágy zabpelyhet és ½ tk növényi olajat. Várj, amíg a zabpehely magába nem szívja a gyümölcslevet, majd lassan eszegesd meg.

Tippek fogyókúrázóknak

- Minden falatot alaposan rágj meg, a folyadékot is lassan, kortyonként idd meg. Nyugodtan egyél. Ha lassan falatozol, érezni fogod, mikor laktál valóban jól, és nem fogsz többet enni a kelleténél.

- Ne feledkezz meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem! A legjobb, ha szénsavmentes vizet vagy sima csapvizet fogyasztasz, de kipróbálhatsz különböző gyógy-, zöld vagy gyümölcsteákat is. Az alkoholt kerüld el, ha a kávéról nem tudsz lemondani, akkor naponta legfeljebb 1-2 csészével igyál, természetesen cukor nélkül.

- Sportolj rendszeresen! Mindegy, melyik formáját választod, a lényeg a rendszeresség, illetve az, hogy megszeresd a mozgást!

MÉG TÖBB FOGYÓKÚRÁS TIPPET ÉS ÉLETMÓD TANÁCSOT TALÁLSZ A FANNY MAGAZIN EHETI SZÁMÁBAN! KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!
ITT A 18 LEGJOBB FOGYÓKÚRÁS TIPP - KOMPLETT PROGRAMOT AJÁNLUNK! >>> 
5 TIPP, HOGY A MUNKAHELYEDEN SE RONTSD EL A DIÉTÁDAT >>> 
3 TERMÉSZETES ANYAG AMI MEGGYORSÍTJA A FOGYÁST >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss