Szórakozás

Így derült ki, hogy Caramelék kislánya leukémiás

Az énekes és felesége, Szilágyi Szilvi kedd este osztották meg a nyilvánossággal, hogy három éves kislányuknál akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak. Szofi kezelését azonnal megkezdték, Caramelék pedig hisznek a teljes gyógyulásban.

Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul

– írta az énekes.

Az énekes most csak gyermeke állapotára akar koncentrálni, de a család képviselője a Blikknek elárulta, hogy hogyan fedezték fel a betegséget Szofinál.

Hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz Szofit. A kórházban alaposan kivizsgálták a kislányt, majd a vérvétel után közölték a szörnyű diagnózist a szülőkkel. Hétfőn tudták meg Caramelék, hogy beteg a gyermekük. Természetesen lesújtotta őket a hír, de tudják, hogy Szofi meggyógyul. Kivá­lóak az esélyek a gyógyulásra, azonban a folyamat hosszú és nagyon komoly erőfeszítést kíván meg a gyerektől és a szülőktől egyaránt. Caramelék a jövőben mindent ennek a célnak rendelnek alá

A kislány szerda reggel átesett az első műtétén, ami során egy katétert helyeznek be a bőre alá.

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés, Ápr 17., 2018, időpont: 10:49 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik