Kultúra

Rekordbevétellel nyithat a mozikban a Bosszúállók 3

Az előzetes becslések szerint még Az ébredő Erő történelmi csúcsát is megdöntheti.

A világ legtöbb országában, így az Egyesült Államokban és hazánkban is a jövő héten mutatják be a mozikban a Bosszúállók: Végtelen háborút, amely feltehetően már a nyitóhétvégéjén bankot fog robbantani és összességében jó eséllyel pályázik az év legnagyobb kasszasikere címre.

A közelgő premier apropóján a Variety közölt elemzést a szuperprodukció várható bevételi teljesítményről, különös tekintettel az első amerikai hétvégére, amikor is az oldal legfrissebb előrejelzése szerint kb. 190 és 235 millió dollár között kaszálhat majd az új Marvel-film. Márpedig ez azt jelenti, hogy akár még

a minden idők legjobb nyitóhétvégéjével büszkélkedő Star Wars: Az ébredő Erő rekordja is veszélybe kerülhet, miután a hetedik epizód 2015 decemberében 248 millióval debütált.

Két év alatt 4 milliárd dollárt termeltek az új Star Wars-filmek
És ezzel vissza is hozták azt az összeget, amennyiért a Disney megvásárolta a Lucasfilmet.

Utóbb ha nem is tudja majd letaszítani a trónról a Star Wars VII-et, az már most csaknem borítékolható, hogy a tengerentúlon 200 millió fölött fog termelni az első napokban, márpedig ez is olyasmi, ami a mai napig csupán öt produkciónak sikerült. Ezek Az ébredő Erő mellett a Star Wars: Az utolsó Jedik (220 millió), a Jurassic World (209 millió), a Bosszúállók (207 millió) és a Fekete Párduc (202 millió).

Mint ismert, a Végtelen háborúban találkozni fog egymással minden eddig megismert Marvel-hős, így a földiek mellett A galaxis őrzői csapata is, hogy közös erővel felvegyék a harcot a méretes és kegyetlen Thanosszal (Josh Brolin), aki azért érkezik a Földre, hogy megkaparintsa a hatalom végtelen ékköveit.

Az Amerika Kapitány: A tél katonáját és a Polgárháborút is közösen jegyző Anthony Russo és Joe Russo rendezésében készülő Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Zúzásból és drámából nem lesz hiány a Bosszúállók 3-ban
Ezt kommunikálják a szuperhősmozi új kedvcsinálói, amelyek eddig nem látott pillanatokat is lelepleznek a filmből.
Kiemelt kép: Marvel Studios

Ajánlott videó

Olvasói sztorik