Sztárok

Bereczki Zoltánt átverte a szerelme

Bereczki Zoltán általában nem beszél a magánéletéről, így azt sem lehetett tudni, hogy nemrég még volt valakije, akiről most kiderült, hogy csúnyán átverte a színészt.

Súlyos szerelmi csalódás érte Bereczki Zoltánt, ami az egész éle­tét megváltoztatta. A vallomás azért is megdöbbentő, mert Bereczki azóta nem beszél a magánéletéről, mióta Szinetár Dórával öt évvel ezelőtt elváltak, így azt sem lehetett tudni, hogy volt kapcsolata. A színész most Ábel Anitának mesélt, a nemrég indult internetes sorozatban, az Anita Story-jában.

Arra a kérdésre, hogy mi az, amit nem tud megbocsátani, így felelt: “A Duna-parton történt egy ígéret.  Ami egy ha­zugság volt” – utalt a kapcsolatára. “A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelent” – folytatta Bereczki Zoli, akin látszott, hogy nagyon nehezen beszél erről a fájdalmas érzésről. De azt elárulta, barátai már korábban is próbálták felnyitni a szemét. Mert, ha a mai okostelefonokra érkezik egy üzenet, az egyből látszik a képernyőn, ha valaki lefordítja, hogy párja ne lássa ezeket a sorokat, az gyanús – magyarázta meg az előbbi mondatát.

“Amikor a barátaid próbálnak felpofozni, és mégse megy, és utána az egész összeáll, akkor az nagyon nehéz. Nyilván az egy tanítás, hogy akkor hogy kell tudni megbocsátani, meg ezen túllépni. És újra nyitottnak lenni” – fogalmazott a színész.

fotó: Facebook/Bereczki Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top