Bereczki Zoltán azóta, hogy Szinetár Dórával elváltak, azaz öt éve, nem beszélt a magánéletéről. Ám most Ábel Anita új, internetes műsora kedvéért mégis megnyílt, a riportból pedig két váratlan dolog is kiderült: az egyik, hogy a színésznek egyáltalán volt kapcsolata az elmúlt időben, a másik, hogy új szerelme nagyon csúnyán átverte.

A hűség nagyon fontos. Mert nagyon bízom. Nem nézek telefont, én utólag jövök rá, hogy a lefordított telefon az mit jelent. (…) Amikor a barátaid próbálnak felpofozni, és mégse megy, és utána az egész összeáll, akkor az nagyon nehéz. Nyilván az egy tanítás, hogy akkor hogy kell tudni megbocsátani, meg ezen túllépni, és újra nyitottnak lenni. (…) Nagyon nehéz önmarcangolós, önszétszedős és magamat újra összerakós időszakot tudok magam mögött, és talán még nincs is vége. (…) Egyre stabilabb vagyok, és egyre jobban úgy érzem, hogy a lábam a földre ért, és nem az a kölyökvizsla vagyok, aki voltam. (…) Felnőtt férfi lettem

- mondta a műsorban a színész. A Bors pedig azóta már azt is kiderítette, hogy a kapcsolat egy harmadik miatt ment tönkre, a megcsalás élménye pedig még nagyon friss és fájdalmas a színész számára.

De mit írnak még hétfő reggel a napilapok?

A Bors számolt be arról, hogy a Viszkis bocsánatot kért Hódi Pamelától, mert Berki Krisztiánnal közös könyvükben nagyon bántó dolgokat írt róla.

De nem ez az egyetlen Berki Krisztiánnal kapcsolatos hír hétfő reggel. A Blikk írta meg, hogy Baukó Éva rendszeresen kondizik, így csúcsformában van, ami azért is nagyon fontos, mert hamarosan Berki Krisztiánnal a bíróságon kell folytatniuk az újságokban elindított harcukat.

Házibuli Attila pedig kórházba került. Az énekesnek a szíve jelzett be, hogy valami nem stimmel, az orvosok pedig megállapították, hogy szívritmuszavar, konkrétan pitvarfibrilláció lépett fel nála - értesült a Bors. Házibuli Attilának ezért most egy hónapig gyógyszert kell szednie és minél stresszmentesebben kell élnie.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bereczki Zoltán szakított új szerelmével - hírek eszpresszó mellé

A Viszkis pedig bocsánatot kért Hódi Pamelától. Hétindító lapszemle!

6 · Apr 23, 2018 07:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments