Hirdetés

Jövőre halott lesz a Google Play Zene - jön a YouTube Remix



|

Állítólag már az év végére kényszernyugdíjba küldené a jelenlegi streamingszolgáltatását a Google.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk egy bizonyos YouTube Remixről, egy közelgő zenei streamingszolgáltatásról, ami az Apple Music és a Spotify kihívója lenne. A jelek szerint a Google-nek nagyon nagy tervei vannak ezzel a szolgáltatással. 

Hirdetés

A Droid-Life megbízhatónak nevezett forrásai szerint olyannyira, hogy a Google az idei év végére kényszernyugdíjba küldi a Google Play Zenét, és leváltja azt a YouTube Remix szolgáltatással. 

A YouTube Remix indulási időpontjáról nincsenek konkrétumok, de állítólag a Google Play Zene felhasználóinak nem lesz választásuk: kénytelenek lesznek azonnal áttérni. 

A Google a legtöbb nagy kiadóval már megállapodott az új szolgáltatáshoz, de persze a Play Zene is eleve több mint 40 millió dalt kínál. A YouTube Remix állítólag kiaknázza majd a YouTube még nagyobb zenei katalógusát, miközben minden olyan funkciót a kezünkbe ad, amit a Play Zene. Elvileg egy frissített és jobb szolgáltatásra számíthatunk. 

A Google részéről érthető, hogy nem akar egyszerre két zenei streamingszolgáltatást futtatni - még akkor is, ha az új nem a Google márkanevével jelenik meg. A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz zökkenőmentes az átállás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.