Egyéb kategória

3 vlogger, aki megmutatta a saját készítésű esküvői sminkjét

Ha nem szeretnétek profi sminkest az esküvőre, viszont imádjátok a YouTube-ot, és szívesen inspirálódtok vloggerektől, akkor ez a ti cikketek. 3 olyan vloggert gyűjtöttünk össze, aki videót készített az esküvői sminkjéről.

vous - 2018.04.25.
3 vlogger, aki megmutatta a saját készítésű esküvői sminkjét

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja: szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, szeretnénk a legjobb formánkat hozni, szeretnénk jó mutatni nemcsak az oltár vagy az anyakönyvvezető előtt, hanem a fotókon, videófelvételeken is. Ha a profikra bízzátok a frizurátokat, a sminketeket, a fotókat vagy a videófelvételeket, akkor nemcsak profi minőséget kaptok, hanem a saját dolgotokat is megkönnyítitek.

A jól megválasztott (!) szakemberek ugyanis óriási terhet vehetnek le a vállaitokról, stresszmentesebb lesz a nagy nap.

A sminket csak akkor vállaljátok be, ha nem kell bemutatni nektek az ecsetfajtákat, jó viszonyban vagytok a cicaszemmel, pontosan tudjátok, mitől marad fent a rúzs órákon keresztül, vagy tudjátok, hogyan nem lesz tehenészlányos a pirosító. Ha így van, és tényleg ti készítitek el a sminket, akkor is próbáljátok le többször is előre, ne a nagy napon pánikoljatok azért, mert nem úgy sikerült, ahogy szerettétek volna.

Következzen három vlogger, aki megmutatta az esküvői sminkjét.

Chloe Morello

Ha napcsókolta, bronzos, csillogó összhatást szeretnétek, akkor ez a ti sminketek lesz.

Objektum doboz

Tanya Burr 

Friss, ragyogó, természetes sminket készített magának a brit vlogger. Nekünk bejön. És nektek?

Objektum doboz

Desi Perkins

Emlékeztek még arra a csillogó tusvonalas sminkre, amelynek az elkészítését egyszer lépésről lépésre megmutattunk nektek? Minta ez ihlette volna meg a

Objektum doboz

sminkecset sminkkellék

Mi a tartós smink titka, hogy estére ne legyél banya?

Előfordul, hogy a szemhéjatokon egy csíkban összegyűrődik a szemhéjfesték, vagy a délelőtti mítingen már a szemetek alatt van a feltett szín? Az alapozótok foltokban felszívódik, netán kiül a bőrötökre? Van megoldás, a tartós sminkeket az előkészítéssel tudjátok elérni legkönnyebben.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek