Egyéb kategória

Ez a nő 65 kilót adott le, pedig nem is csinált semmi különöset

Semmi extra. Így is jellemezhetnénk az amerikai Kassidy fogyókúrás tippjeit, amelyeket betartva 65 kilótól szabadult meg.

vous - 2018.04.25.
Ez a nő 65 kilót adott le, pedig nem is csinált semmi különöset

Kassidy Riekens történetének kezdete nem egyedi: kislánya születése után úgy döntött szeretne lefogyni. A terhessége során 130 kilóra hízott, de nem szeretett volna ennyi is maradni, ezért döntött a fogyókúra mellett. Összesen 65 kilót dobott le olyan egyszerű tippekkel, amelyeket akár ti is beépíthettek a hétköznapjaitokba – írja a People.com.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Kassidy listáján nem szerepel olyan tétel, amelyet ne ismernénk, együtt mégis nagyon hatékonyak.

  1. Igyatok sok vizet! (Ha nem tudtok, ez a módszer a segítségetekre lehet.) Kassidy majdnem négy litert ivott naponta.
  2. Egyszerű ételeket egyetek! A 25 éves anyuka szerint a csirke, hal, sok-sok zöldség és rizs alapú étrend is sokat segített neki a fogyásban.
  3. Ne számoljátok a kalóriát! Cserébe egyetek rendszeresen, és egyétek magatokat tele.
  4. Készítsétek elő az étkezést! Tervezzétek meg a heti menüt, vásároljatok be, főzzetek rendszeresen, ne hagyjatok ki étkezést!
  5. Mozogjatok valamit hetente ötször! Győzzétek le önmagatokat, felejtsétek el a kifogásokat! A rendszeres mozgás kötelező.
  6. Ünnepeljétek meg a fontosabb mérföldköveket! Ha nem is minden kiló fölött kell pezsgőt bontani (az alkohol amúgy sem szerepel a listán), de motivációs szempontból fontos, hogy időről időre jutalmazzátok meg magatokat.

Kassidy módszere jó bizonyíték arra, hogy nem kell mindig a legújabb csodadiétákat keresni, sokszor a régi, bevált dolgok is pont ugyanolyan jók.

Ti mit gondoltok a módszerről?

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek