21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
23°
Csütörtök
23°
2017.05.29. hétfõ, Magdolna

Autó-motor

A Nürburgringen filmezték le a Lamborghini Urus prototípusát. Jól mutat az emelt hasú szupersportkocsi.
Magától nyílnak az ajtók a tízéves heteseken.
Bár még a keménytetős változat is csak koncepció formájában létezik, a magyar virtuáldizájner máris lekapta róla a tetőt.
Újra lendületbe jött a német ügyészség, hiszen a napokban a Daimlernél tartott házkutatást követően a Boschnál is nyomozást indított. A beszállító neve már a VW-botrányt követően is felmerült.
A BMW nagyon odatette magát nagy kupéjának tanulmányváltozatával. Nemcsak kupéban kéne gondolkodniuk.
Olyan magasra lövellte hamuját a vasárnapi kitörés után, hogy az veszélyezteti a légiközlekedést. Csaknem egy órán át tüzet és hamut okádott az égbe. A kitörés felhője 10 ezer 600 méter magasba emelkedett. A repülési színkódskálán a legmagasabb figyelmeztető szintet, a vöröst rendelték ...
Amilyen későn kezdték, olyan intenzív tempóra váltottak: így épül(t) a kínai metróhálózat 1990-től máig, illetve a következő három évben.
A látottak alapján a kamionos sem vágta, hogy mi a fészkes fene történt, de hogy ilyen gyorsan le tudott lassítani, az bizony kulcsfontosságú volt – a teherautó valószínűleg nem volt felpakolva, de a sofőrnek így is jár a gratula, ugyanis könnyen lehet, hogy életeket mentett.
Az Iszlám Állam forralja a laptopbombás merényletet, ezért.
Vasárnap Jesnon Button helyettesítette Fernando Alonsót a Monacói Nagydíjon, és egy rövid beszélgetés erejéig össze is kötötték őket rádión.
Két autóból két felismerhetetlen roncs lett.
A szocializmus álomautója számunkra a Lada 2103 volt. Ennél hatékonyabban talán csak nyugati autóval lehetett csajozni a Balatonnál.
A Mercedes-AMG részlege idén fél évszázados, mindig van alkalom emlékeztetni rá.
Még több cikk