13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2017.02.23. csütörtök, Alfréd

Autó-motor

Avagy újabb videó bizonyítja, hogy a BMW sofőröket hibáztatni mindenért alapvetően hibás. A hülyeség sosem volt márkafüggő, ennek a Honda S2000-nek a sofőrje az ékes bizonyíték.
Rükvercbe teszem, és máris gyorsan jelez, mintha alig pár centire lenne valami tereptárgy.
Még nem tarunk ott, mint a legendás papírjaguarnál, de az ilyen egyszerű megoldásokban is sok tartalék van még a modern autóiparban.
Alig néhány hét választ már el csak minket a modell bemutatójának helyszínéül szolgáló Genfi Autószalontól, de a McLaren tovább folytatja a Super Series családba tartozó sportautóval kapcsolatos információk szivárogtatását.
Három szerelő háromféle javaslattal látott már el, nem tudom eldönteni, melyik a helyes út.
Amit ez a sofőr megfogott, arra nincsenek szavak
Fényévente egyszer! Elképesztő mentés a sofőrtől! Origo Autó origo.hu
Miközben a Tesla gőzerővel készül a legkisebb modell sorozatgyártására, közzétették a mérleget is, amiből kiderül, jelentősen csökkentették a veszteséget Elon Muskék.
Keresztben csúszva nem feltétlenül a leggyorsabb közlekedni, de iszonyatosan élvezetes és látványos. Főleg egy még takargatott prototípussal.
A francia PSA autógyártó konszern egyik főrészvényese, a Peugeot család támogatja az Opel akvizícióját.
2017. április 1-től új vezérigazgató kerül kinevezésre a Nissan élén, ugyanis a pozíciót eddig betöltő Carlos Ghosn távozik, helyét pedig Hiroto Saikawa veszi át.
Jövőre kitiltják Stuttgartból azokat a dízel autókat, amelyek nem felelnek meg a legújabb károsanyag-kibocsátási követelményeknek. Az akcióra abban az esetben kerül majd sor automatikusan, hogyha a...
A brit Autocar szerint jó eséllyel készülhet az S90 és V90 modellekből olyan Polestar-átirat, amibe hibrid hajtáslánc kerül. A svédek almárkája így kívánja megkülönböztetni magát a rivális gyártók sportrészlegeitől, elsősorban a német prémiumokétól.
Nincs túl sok információ az esetről, csak ez a videó, de bőven elég, mert hihetetlen amit rögzítettek vélhetően valahol Ázsiában.
Mintegy kétmilliárd euró (615 milliárd forint) megtakarítást hozhat a PSA konszernnek az Opel felvásárlása.
A Pallas Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar, valamint a Knorr-Bremse duális képzésén végzős hallgató Szabó Lóránt, aki az elmúlt években a járműipari beszállító cég több részlegén is kipróbálhatta magát. Arra kértük, engedjen konkrét betekintést abba, hogy mi is zajlik a ...
Még több cikk