0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2017.11.23. csütörtök, Kelemen

Autó-motor

Egy fogyasztóképviseleti csoport arra kéri az Egyesült Államok Nemzeti Közútbiztonsági Hivatalát (NHTSA), hogy hívjanak vissza 150 ezer 2017-es Chrysler Pacifica furgont, mert tulajdonosok a motor leállására panaszkodtak.
Átszabták a Mazda CX-5-öt, a hirosimai gyár kedvenc szabadidő-autóját! Most megmutatjuk, hogy mennyire áll jól az aktuális arcfelvarrás a japánok új városi terepjárójának. Íme:
Jelentős változás jön, bejelentették az időpontját.
A magyarországi gépjármű márkakereskedések többsége az idén a tavalyinál lassabb, 5-10 százalékos növekedést vár, a munkaerőhiány, illetve a bérek és járulékok jelentős emelkedése azonban problémát okoz a szereplőknek - derül ki a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének (GÉMOSZ) felméréséből.
Így már csak alig tartana tovább egy teljes töltés, mint egy teljes tankolás. De pár évet még várni kell rá.
Az autóipar egyik feltörekvő nyersanyagának alaposan megugrott az ára az elmúlt években, a kereslet pedig továbbra is töretlenül növekszik. Ennek ellenére 2025-ig stabilnak látszik a világpiac lítiumellátása.
Olcsóbb és részben ingyenes lesz a jogosítvány
Csökkenhet jövőre a jogosítvány ára, a tervek szerint ugyanis 2018 közepétől már nem kellene fizetni a KRESZ-vizsgáért.
Úgy döntött, őt nem érdeklik a szabályok.
Továbbgyűrűzik az Ubert érintő botránytömeg, a cég százezer dollárral kívánta eltüntetni ellopott felhasználóinak adatait. Az új vezérigazgató vállalja előde tetteiért a felelősséget.
Az év végi ünnepek előtt jelentősen megnő a boltok környéki gépjárműforgalom és az autófeltörések száma. Néhány alapszabály betartásával azonban elkerülhető a baj.
Ilyen az, amikor egy türelmét vesztett lakos önhatalmúlag módosít a helyi közlekedési szabályokon.
A járműépítő hallgatói csapatok teljesen úgy működnek, mint az autóipari kisvállalkozások. Ugyanúgy számolnak költségekkel, gyártási feladatokkal, vagy akár kapacitásproblémákkal. Tizenhat járműépítő csapat vezetőjét ültettük le egymással, hogy meg tudják osztani a már bevett, jól működő gyakorlataikat.
Még több cikk