-10 °C, Budapest
-10 °C
Budapest
Holnap
-5°
Holnapután
-8°
Péntek
-8°
2017.01.24. kedd, Timót

Autó-motor

Az Audi Hungária Független Szakszervezet azt közölte január 23-án este, hogy egyhangú szavazással elutasították a vállalat ajánlatát.
Nem kevés autós, többek közt munkáját végző futár, ételszállító került hétfő reggel komoly kihívás elé Budapesten. Le kellett tennie kocsit, vagy 150 ezer forintos bírságot kockáztat. A helyzet egyelőre nem javul. Sőt.
A szmogriadó riasztási fokozatát január 27-ig rendelték el a városban, addig mindenki ingyen utazhat a tömegközlekedéssel.
A ducatis Andrea Dovizioso elárulta, őt egyáltalán nem zavarja, hogy a háromszoros bajnok Jorge Lorenzo lesz a csapattársa 2017-ben.
Egy ilyen manővert látva joggal merül fel a kérdés. Miért teszi valaki kockára a saját, és a körülötte közlekedők életét?
A Yamaha új spanyol versenyzője, Maverick Vinales kijelentette, a bajnoki cím a legelső yamahás versenytől kezdve ott motoszkál majd a fejében.
Az XV törtetlen népszerűsége miatt jön a modell második generációs változata.
15 pillanat, mikor a tél műalkotást varázsolt az autókból
A fagy sehol sem áll jól egy kocsinak – már ami a működését illeti. Esztétikailag ellenben lélegzetelállítóan pazar dolgokat képes alkotni négykerekűkön.
Drive Time Színház elnevezéssel kínál hétköznap kora estére, a csúcsforgalom idejére, munkaidő után, 17 óra 30 perctől stúdióelőadásokat a József Attila Színház. A színházban üljön, ne a dugóban! jeligével meghirdetett programban egyfelvonásos darabok szerepelnek. A Drive Time Színház a ...
Már a GTI sem lesz a régi
A Volkswagennél szinte legendának számít a három betű, amelyeket most villanyautókra akasztanának.
A Nissan – az elektromos mobilitás globális úttörője – segítségével Essen, az európai zöld főváros felvillanyozva kezdi az évet. A japán autógyár – a város új főszponzora – 15 elektromos járműből álló flottát ad át Essen városának. A két partner az elkövetkező tizenkét hónap ...
A spanyol autóipari alkatrészgyártó 133 millió eurós gyára többek közöt a Jaguar Land Rover számára készítene szerkezeti elemeket. A legyártott termékek 80%-a alumíniumból készül majd.
Halálra gázolt egy harminc év körüli férfit a vonat a XIV. kerületi Thököly útnál, Zugló vasútállomáson hétfő délután.
Még több cikk