11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
13°
Péntek
16°
2017.09.19. kedd, Vilhelmina

Autó-motor

A villamos már újra a teljes vonalon jár.
A Proterra busza ezzel új rekordot állított be. A cél most az, hogy tömegessé válhasson a gyártás.
Egy tehergépkocsi az 50-es villamosnak ütközött.
Az elektromos autózás egyértelműen átszakította a gátakat, lényegében az autóiparban minden erről szól most. Már a nehézgépek esetében is.
Az iskola a biztonságra nevelés legfontosabb terepe, egyúttal biztonságos közeg a gyerekek számára, ezért az ottani biztonságot az iskolán kívülre is ki kell terjeszteni - mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára kedden Budapesten, a ...
A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.
Nem ajánlja a légitársaságoknak az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) az Észak-Korea fölötti átrepülést a biztonsági helyzet romlása miatt - derül ki a szervezet értesítéséből, amelyet kedden adott ki a pilótáknak.
Egy autós a 37-es úton ment, amikor egy másik autós utolérte és rávillogott, mert lassan haladt.
A porsche 2019-ben dobná piacra az első igazi elektromos autóját, a Mission E-t, amit nem titkoltan a Tesla ellen indítanak hadba. Árban például simán ráverhet a Model S-re.
Átépítési munkák miatt rövidített útvonalon, csak a déli szakaszon jár szeptember utolsó két hétvégéjén a 3-as villamos Budapesten.
Vigyázat az utakon, párzási időszak van!
Megkezdődött a szarvasbőgés, legnagyobb testű vadjaink párzási időszaka november közepéig tart. Ebben az időszakban fokozottan kell számítani a szarvasok megjelenésére az úttesten.
Az autópiaci forgalom növekedését nyugtázva két éves szünet után novemberben újraindítja a Pajero Sport modell gyártását Oroszországban a Mitsubishi - írja az Automotive World hírportál.
CX-8: családi óriás a Mazdától
Új hétüléses hobbiterepjárót mutatott be a japán gyártó, egyelőre a hazai piacra.
Még több cikk