14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
18°
Péntek
18°
2017.03.28. kedd, Gedeon

Autó-motor

Német autóipari cégvezetők véleménye szerint az autóeladások emelkedése nem torpan meg a következő évtizedekben sem pusztán attól, hogy a mobilitásban várhatóan növekedni fog a megosztott használatú járművek szerepe.
Hogy vezet a magyar?
Íme a nagy vezetési körkép. A szemetelés, a követési távolság figyelmen kívül hagyása, a jobbra tartás elmulasztása, illetve az index mellőzése a legjellemzőbb látható szabálytalanságok a hazai autósok szerint. tozsdeforum.hu
Noha a Honda Civic Si sorozatgyártott változatának bemutatójára még várnunk kell, egy felelőtlenül elküldött e-mailnek köszönhetően némi információt azért már megtudhattunk róla.
Bemutatták az új Alpine versenygépet
Az A470 az LMP2 kategóriában áll rajthoz az idei szezonban, a cél a tavalyi sikerek megismétlése.
Nagyjából a biciklisek tempójában közlekedhetnének az autósok is.
Kétévi stagnálás után tavaly ismét csökkent a halálos közúti balesetek száma az Európai Unióban, még mindig igaz, hogy az öreg kontinens közútjai a legbiztonságosabbak a világon - derült ki az Európai Bizottság kedden közzétett jelentéséből.
A Tencent mintegy 8,2 millió Tesla-részvény birtokába jutott, amivel az amerikai vállalat egyik legnagyobb tulajdonosává vált.
A Tencent mintegy 8,2 millió Tesla-részvény birtokába jutott, amivel az amerikai vállalat egyik legnagyobb tulajdonosává vált.
Emberünket megzavarták "munka" közben, percekkel később pedig már kattant is a bilincs.
Újra ki kellett állnia a forgalomból a Metrovagonmas által gyártott és felújított metrószerelvénynek a 3-as vonalról kedden délután - közölte a Metróért Egyesület a Facebook-oldalán.
BJ Baldvin ezúttal Kuba fővárosában csapatott egyet a Toyotájával, közben pedig végrehajtotta a legnagyobb ugratást, amit valaha abszolváltak lakott területen: a versenyző 66 métert repült Havannában.
Egymás mellé szorult két kamion az M0-s vecsési kihajtójánál.
Megint nem szállít utasokat a Metrovagonmas által gyártott és felújított metrószerelvény a 3-as vonalán. Kedd délután újra kivették a forgalomból.
A munkaerőpiaci nyomás miatt a csehországi Hyundai dolgozóinak keresete 12 százalékkal emelkedik az idén - jelentette be a Hyundai helyi vezetése. Közben a Jaguar Land Rover autóipari vállalat szlovákiai megjelenésének hírére szomszédos országunkban is emelni kezdték dolgozóik fizetését az autógyárak.
Még több cikk