13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
19°
Hétfő
19°
2024.03.29. péntek, Auguszta
filter.hu filter.hu

Jennifer Aniston és Justin Theroux házassága egy hajszálon függ

Jennifer Aniston kétségbeesetten szeretett volna egy kísérőt. A Golden Globe Awards január 7-i díjkiosztóján a Jóbarátok című sorozat sztárja az éjszaka nagy részét azzal töltötte, hogy megpróbáljon elrejtőzni a fő vetélytársa Angelina Jolie elől, a Los Angeles-i Beverly Hilton hotel báltermében.

Jen nagyon kivolt - mondta egy bennfentes. -Hallották, hogy ezt mondja: Ez annyira kínos.

Az egyetlen ember, aki meg tudta volna vigasztalni, a férje, Justin Theroux, úgy döntött, hogy kihagyja az ünnepséget. Így Jen helyette Jason Bateman baráthoz és gyakori film partneréhez csatlakozott. De amikor a színész később, egy partyn a Sunset Towerben egyedül hagyta őt, Jen hazaindult. - Jen teljesen elveszett volt  Justin nélkül - mondta egy barát -, és éppen akkor, amikor a leginkább szüksége lett volna rá. Tudta, hogy Angie ott lesz, és nagyon rosszul tette, hogy nem volt mellette.

Justin  magyarázatra váró távolléte a legutóbbi azon jelek közül, melyek arra utalnak, hogy két és fél éves házasságuk egy hajszálon függ. A házaspár hosszabb időket tölt egymástól távol, eltérő az életstílusuk, és nem tudnak megegyezni abban, hogy hol éljenek, vagy, hogy alapítsanak-e családot. 

13 év után még mindig kísérti a Brad Pittel való, 2005-ös szakítás és ex férjének Angelinával való afférja. A Bradtől való válás őrült nagy szívfájdalom volt számára, és nem tudna elviselni még egy ilyen  fájdalmat - mondja egy barát. Ha Jennifer (48 éves) és Justin (46 éves), elválnának, ez a legrosszabb fajta nyilvános megszégyenülés lenne – jegyzi meg, mivel ő és Justin annyira akarták, hogy az egyik legboldogabb  hollywoodi pár legyenek.

De nem boldogok. Jen, alapvetően kaliforniai lány, Justin pedig igazi New York-i, és az utóbbi jó néhány hónap nagy részét külön töltötték. Justin a The Spy Who Dumped Me (magyarul kábé így hangzana: A kém, aki dobott engem) című filmet forgatta Budapesten, az Egyenjogú nem című filmet Montrealban és a Maniac (Elmebeteg lenne magyarul) című filmet New Yorkban. Jen közben a Dumplin’ című film forgatásán vett részt  Atlantában, majd visszament Los Angelesbe-be, hogy felkészüljön a közelgő Apple TV-sorozatra.  

Ez távházasság – jegyzi meg a névtelen barát.

De Jennifer továbbra is azon van, hogy megmentse a házasságukat. A szokásos, karácsony utáni  Cabo San Lucas-i (Mexikó) utazásukat is arra szánta, hogy elsimítsak a problémáikat. De meghívta a kirándulásra Jason-t és feleségét, Amanda Anka-t, (mindketten 49 évesek), más barátaikkal együtt. Végül a házaspárnak nem volt alkalma arra, hogy dolgozzon a rosszul működő házasságukon - mondja a bennfentes barát. Így aztán  visszatértek külön-külön életükhöz és maradt a házassági diszharmónia.

Jen azonban továbbra is optimista.

De mindenki aggódik amiatt, hogy csak áltatja magát. Hacsak nem lesz valami csodaszerű fordulat mindkét részről, és nem lesznek képesek egy városban, ugyanabban a házban élni, Jen és Justin kapcsolata véget érhet – vélekedik a történetet kommentáló barát.

Forrás: http://www.lifeandstylemag.com

Sztárok baráti, szerelmi kapcsolatairól ebben a témában sokat olvashatsz
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
Itthon
Külföldön
További anyagok