21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
23°
Csütörtök
23°
2017.05.29. hétfõ, Magdolna

Egészség

Vannak esetleg olyan appok, amelyek orvosi tanács nélkül inkább ártanak, semmint használnának? A kérdést a nuus.hu teszi fel.
Dank Magdolna: Ahogy egy beavatkozásnak, úgy ennek a grémiumnak is kell legyen elszámolható értéke.
Minél érzékenyebb a téma, annál nagyobban szól az (ál)hír, néha hiába a cáfolat.
Sokan várták a meleget, de a jó idő beköszöntével egyes egészségügyi panaszok felerősödnek.
A dolgozók többsége a nemzetgazdasági átlag felett keres, 2018 végére 67 százalékkal nőnek a fizetések.
Április végén 28,1 milliárd forintra duzzadt a kórházak adóssága, egy hónap alatt 5,5 milliárd forinttal ugrott meg, írja a Magyar Nemzet.
Lencsét minden futónak!
Hideg salátákhoz is tökéletes ebben a melegben! A lencse tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek hozzájárulnak a teljesítmény növeléshez. Ideje kipróbálnod mindenféle színben. runnersworld.hu
A dolgozók többsége a nemzetgazdasági átlag felett keres, 2018 végére 67 százalékkal nőnek a fizetések az OMSZ-nél, írja a Magyar Idők.
Folytatódik a gyermekotthonokban élő fiatalok droghasználatának megelőzését, visszaszorítását célzó uniós program, hangzott el az InfoRádióban.
A derült vagy gyengén felhős éjszakát követően napközben is napos, száraz idő várható, általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel. A déli, délnyugati szél napközben megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali ...
Különös, de néha egyetlen tárgy, vagy akár egy fotó is furcsa érzéseket ébreszthet bennünk. Sokszor épp az első megérzés árulhat el rengeteg érdekességet a személyiségünkről, és most épp egy ilyen játékra invitálunk. Nézd meg az alábbi képeket, hallgass a belső sugallatodra, és válaszd ...
Két magyar csapat is második helyen végzett egy nemzetközi mentőversenyen, közölte az Országos Mentőszolgálat.
Németországban akár 2500 eurós (770 ezer forint) pénzbüntetést kaphatnak az oltási tanácsadást elmulasztó szülők.
Virtuális valóság fóbiák ellen
A stressz, a fóbiák kezelése, az idősek kognitív képességeinek erősítése, az anorexia és a bulímia kúrálása – a virtuális valóságot nemcsak a videójátékokban lehet alkalmazni, egyre inkább használják terápiaként a pszichológiában és a pszichiátriában. Nemrég publikáltak erről egy ...
A sajtónyilatkozatok rendjét belső szabályzat határozza meg – közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a Népszavával.
Új helyen az egykori OEP ellenőrzési főosztálya, s átalakult a fogyasztóvédelem szervezete is. A szakemberek kérdéseire az új szervezetek tisztviselői munkaértekezleten válaszoltak.
Az antifoszfolipid szindróma (APS, más néven Hughes-szindróma) az immunrendszer zavart működése következtében kialakuló betegség, amelyre a vér alvadási zavara jellemző.
A pattanások, aknék rengeteg fiatal, sõt felnõtt életét megkeserítik. Az okok közt számos közismert és kevésbé ismert tényezõt lehet beazonosítani, amelyekrõl Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere beszélt.
Még több cikk