14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
18°
Péntek
18°
2017.03.28. kedd, Gedeon

Egészség

Nyáron tényleg több kalóriát égetsz, mint télen?
Mi az igazság? Mutatjuk! A nyár fantasztikus évszak, és sokan arról számolnak be, hogy ilyenkor vékonyabbak és könnyebben tartják a súlyukat. Vajon azért, mert több kalóriát égetünk el, mint a többi évszakban? shape.hu
Társkeresés: a férfiak 80 százalékát két dolog érdekli
A lényeg, hogy az érzelmek elsöprőek legyenek - akkor már jó lesz a kapcsolat is. Ennek a tévedésnek elsősorban a férfiak esnek áldozatul. Párterápiával foglalkozó szakemberek több racionalitást javasolnak társkeresésnél. ...
Létrejönne három szuperkórház és az összes fekvőbeteg-intézményt korszerűsítenék 2025-re Budapesten az átfogó fejlesztési koncepció alapján. The post Kész a terv a budapesti kórházak átalakításáról appeared first on 168 óra .
Tizenkét év alatt megduplázódott Magyarországon a cukorbetegek aránya, 2003-ban a 19 évnél idősebbek 6,27 százaléka, 2015-ben már e korcsoport 12,43 százaléka járt orvosnál ilyen problémával - írja keddi számában a KSH adataira hivatkozva Világgazdaság.
A szervezet belső órájának felborítását okozó éjszakai műszakban való munka növeli a diabétesz és az elhízás kialakulásának esélyét - állítják amerikai kutatók.
A klinikai kutatásokra szakosodott Synexus Magyarország munkatársa mesélt nekünk a gyógyszerek kifejlesztésének “kulisszáiról”.
Nektek is ez a kedvenc sportotok? ;) Ha egy teljes testet átmozgató mozgásformát keresel, itt az ideje beugranod a medencébe. Az úszás sok kalóriát éget, felpörgeti az anyagcserét és szép, tónusos izomzatot eredményez. Lássuk az érveket… shape.hu
A 23. terhességi hét csupa meglepetés. A babád már kifejezetten nagy súllyal rendelkezik ez pedig a te dolgodat nehezítheti meg. A 23 hetes magzat méretei: hossza kb. 30 cm, súlya megközelítőleg 600 g Az ultrahang vizsgálat során mért értékek a betöltött 23. terhességi héten: BPD (magzati koponya ...
Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti - tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.
Te(l)jesen szép az élet.
Számos egymásnak ellentmondó hír terjed a tejről, mind az interneten, mind szájhagyomány útján. Amikor ezeket az információkat hallom, mindig eszembe jut az a játék, amikor az általános iskolában körbe ültünk és egy valaki kitalált egy szót/mondatot és azt egymás fülébe átsúgva kellett ...
A teljes fővárosi egészségügyi ellátás megújulhat 2025-re az elkészült átfogó fejlesztési koncepció alapján, amely szerint a három "szuperkórház" mellett az összes fekvőbeteg-intézményt korszerűsítenék.
Az almaecet nagyon sok egészségügyi probléma ellen lehet megoldás, éppen ezért jó, ha rendszeresen használjuk. Nagy hatóerővel szabadít meg a különböző kórokozóktól, és baktériumoktól.
I. Fázisú Klinikai Farmakológia Laboratórium vizsgálóhelyet hozott létre a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház az SGS Clinical Research-el közösen együttműködve.
Még több cikk