Életmód

Öt év után bezár Budán a Zazzi cukrászda, pedig annyira menők voltak, hogy tavaly ők alkották meg az év cukormentes tortáját is.
Különleges, és nagyon szexi hobbija lett Caramel gyönyörű feleségének, Szilvinek – bárki csinálhatja utána!
Wow! Szilágyi Szilvi csak 23 éves, mégis nagyon tudatosan éli az életét. Ezt nem is lehet másképp, ha az ember állandóan pörög – és ő bizony ritkán pihen! Caramel gyönyörű felesége számára a kislánya az… shape.hu
Most érkezett: Felrobbantotta magát a texasi merénylő
Az elmúlt három hétben több csomagbomba robbant fel Texasban
Aludnod kellene, de annál éberebb, mint az éjszaka közepén még napközben sem vagy? Ha éjjelente rendszeresen azon stresszelsz, hogy az alvás helyett az ébren töltött órákat számolod, akkor a következő tippek neked valók!
A fiatal fiú több embert megfenyegetett, és pénzt követelt tőlük a metróaluljáróban. A rendőrség az áldozatok jelentkezését várja.
A The Spy Who Dumped Me (A kém, aki dobott engem) című akcióvígjátékban Mila Kunisnak azért kell menekülnie, mert az exe a CIA-nek dolgozik. Az első trailer igen meggyőző. Az USA-ban augusztusban startol, szóval egy kicsit még odébb van a premier.
"Biztos voltam benne, hogy Csabával bekerülünk a játékba, és azt is tudtam, hogy nyerni fogunk. A kérdés csak az volt, hogy mennyit"
Harmadjára, de ezúttal végleg felbontotta az eljegyzést Körtvélyessy Kinga a zenésszel. L.L. Junior azóta vissza is költözött a volt élettársához.
Eladó Meghan Markle lakása! Less bele!
Nektek hogy tetszik? Amikor először együtt aludtak Harry-vel, ebben a lakásban voltak. joy.hu
Négy évig élt halott édesanyja mellett egy nő Nyugat-Walesben, mert nem vette észre, hogy már nincs életben, akkora nagy kupi volt a házban. Az ötvenes éveiben járó Valerie-re március 12-én találtak rá walesi házában egy halom szemétkupac alatt nagyon rossz állapotban, miután egy aggódó ...
Már azzal sokkal biztonságosabbá tehetjük telefonunkat, ha a képernyőzárat feloldó szám vagy mozdulatkombináció nem túl egyszerű, hétköznapi – mondja Juhász Gábor, a Smart Clinic munkatársa, aki kijelentését Marte Löge norvég egyetemista felmérésére alapozza.
Dallos Bogi vendége volt Pápai Joci. Az énekes olyan titkot árult el családjáról, amiről eddig nem nagyon akart beszélni – mondjuk, megértjük, hogy miért nem.
Változások a hozzátáplálási irányelvekben - Így add az allergén élelmiszereket a kicsinek
Naprakész összefoglaló a szakembertől. A legújabb nemzetközi állásfoglalás szerint az allergénprevenció szellemében a baba 1 éves koráig érdemes bevezetni a gyakori táplálékallergéneket. babaszoba.hu
ELVARÁZSOLT SZIGET - Kiállítás és játék (2018. március 24. - május 13.)
Aki akár csak egyszer is részt vett a kiállítás korábbi részein, az tudja, hogy ez tényleg kihagyhatatlan program! ;) A Vajdahunyadvárban nyíló, új tavaszi interaktív játék képzeletbeli utazásra, izgalmas próbatételre hív. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a titokzatos ...
Még több cikk