11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
19°
2018.03.21. szerda, Benedek

Életmód

Talán egyik legszívbemarkolóbb interjúnk? Pedig csupa optimizmus, szeretet és bizakodás. Ma van a Down-szindróma világnapja. Baltazár Színház / Baltazar Theatre A Baltazár Színházban játszik a Down-szindrómás színésznő, Pátkai Andrea. kepmas.hu
Öt év után bezár Budán a Zazzi cukrászda, pedig annyira menők voltak, hogy tavaly ők alkották meg az év cukormentes tortáját is.
Különleges, és nagyon szexi hobbija lett Caramel gyönyörű feleségének, Szilvinek – bárki csinálhatja utána!
Wow! Szilágyi Szilvi csak 23 éves, mégis nagyon tudatosan éli az életét. Ezt nem is lehet másképp, ha az ember állandóan pörög – és ő bizony ritkán pihen! Caramel gyönyörű felesége számára a kislánya az… shape.hu
A 2 éves Kiara Moore hétfő délután tűnt el Wales központjából, szülei autójával együtt, pár órával később Teifi folyóból húzták ki a kocsit a gyermek holttestével együtt. Előzetes információkkal ellentétben az autót nem ellopták, hanem édesanyja felejtette el behúzni a ...
Most érkezett: Felrobbantotta magát a texasi merénylő
Az elmúlt három hétben több csomagbomba robbant fel Texasban
Aludnod kellene, de annál éberebb, mint az éjszaka közepén még napközben sem vagy? Ha éjjelente rendszeresen azon stresszelsz, hogy az alvás helyett az ébren töltött órákat számolod, akkor a következő tippek neked valók!
Halálra gázolt egy embert Amerikában egy­önvezető autó, a Blikk pedig megkérdezte netes olvasóit, bíznak-e az ilyen eszközökben.
A fiatal fiú több embert megfenyegetett, és pénzt követelt tőlük a metróaluljáróban. A rendőrség az áldozatok jelentkezését várja.
A The Spy Who Dumped Me (A kém, aki dobott engem) című akcióvígjátékban Mila Kunisnak azért kell menekülnie, mert az exe a CIA-nek dolgozik. Az első trailer igen meggyőző. Az USA-ban augusztusban startol, szóval egy kicsit még odébb van a premier.
Sportsteren is lehetsz stílusos!
Felejtsd el a régi rojtos bőrszerkót, inkább legyél elegáns! The post Sportsteren is lehetsz stílusos! appeared first on tesztmotor.hu .
"Biztos voltam benne, hogy Csabával bekerülünk a játékba, és azt is tudtam, hogy nyerni fogunk. A kérdés csak az volt, hogy mennyit"
Harmadjára, de ezúttal végleg felbontotta az eljegyzést Körtvélyessy Kinga a zenésszel. L.L. Junior azóta vissza is költözött a volt élettársához.
Eladó Meghan Markle lakása! Less bele!
Nektek hogy tetszik? Amikor először együtt aludtak Harry-vel, ebben a lakásban voltak. joy.hu
Négy évig élt halott édesanyja mellett egy nő Nyugat-Walesben, mert nem vette észre, hogy már nincs életben, akkora nagy kupi volt a házban. Az ötvenes éveiben járó Valerie-re március 12-én találtak rá walesi házában egy halom szemétkupac alatt nagyon rossz állapotban, miután egy aggódó ...
Már azzal sokkal biztonságosabbá tehetjük telefonunkat, ha a képernyőzárat feloldó szám vagy mozdulatkombináció nem túl egyszerű, hétköznapi – mondja Juhász Gábor, a Smart Clinic munkatársa, aki kijelentését Marte Löge norvég egyetemista felmérésére alapozza.
Dallos Bogi vendége volt Pápai Joci. Az énekes olyan titkot árult el családjáról, amiről eddig nem nagyon akart beszélni – mondjuk, megértjük, hogy miért nem.
Még több cikk