Egy klasszikusnak is nevezhető ételt készítettem, de nem a konyhában, hanem még a kertben dolgoztam - mert még az őszi idő megengedte. Természetesen ...
A mai napon átlépte a blogom a másfél milliós oldalletöltést... :-D Köszönöm mindenkinek, aki valaha itt járt az oldalon Hegyvári Zoltán alias Húsimádó
Családunk egyik nagy kedvence jön most a blogra, amiből most is nagy mennyiséget készítettem - mint mindig. Először a karfiolt szedtem rózsáira, majd ...
A nejem születésnapjára szerettem volna valami egyedit készíteni - és úgy gondoltam, egy saját készítésű cipóban tálalt levesnek van stílusa. [...] Bővebben!
Most ismét nem receptet, hanem egy élmény megosztását hozom a blogra - de azt hiszem, simán belesimul az eddigi posztokba. Az idei évben tavasszal már ...
Az a helyzet, hogy egyre többször fogtok indai jellegű ételeket látni a blogomon, ugyanis egyre jobban kezdünk rákattanni erre a konyhára. Most ismét ...
A múltkoriban egy nagyobb mennyiségű, nagyon szép és friss marhanyakat sikerült szereznünk, amit én szépen le is daráltam, majd 14 dkg-os súlyban ki ...
Ahogy azt az előző posztban is olvashattátok, készítettem egy "hagyományos", paprikás lisztben megforgatott hekket, másnap pedig valami más verzióban ...