itcafe.hu
ITCAFE
A kutatásra-fejlesztésre mintegy négymilliárd dollárja van a vállalatnak, és ennek nagyobb részét a szoftverfejlesztő központra áldozzák a következő években.
A területért felelős biztos szerint a stratégia hatékony végrehajtása 3-5 éves időhorizonton akár 60 százalékos hatékonyság-növekedést is hozhat.
A szakemberek által feltárt biztonsági rések nagyon komoly kockázatokat jelentenek, és egyelőre még csak találgatnak arról, hogyan lehetne ...
Az illegális tartalmak felfedése ugyan a nyomozók dolga, de ennek megvan a törvényes módja, melyet bizonyos esetekben nem tartanak be.
A vállalat bővíti hibavadász, bug bounty programját, már a kisebb hibák felfedezéséért is milliós jutalom jár.
Az EU határozottabban szeretne fellépni a jogellenes online tartalmakkal szemben, ezért ajánlásokat adtak ki a tagállamok számára.
Az irányelv még csak javaslat, de várhatóan heteken belül érvénybe lép az új szabályozás. Egyelőre mérsékelt lesz a teher, de várható a szigorítás.
A három fél közös célja az innováció elősegítése, a mind magasabb színvonalat biztosító, a jelen igényeire választ adni tudó szakemberek képzése.
A miniszteri biztos az adótudatosság növelése érdekében a kommunikáció fejlesztésére és a stratégiai gondolkodásra is felhívta a figyelmet, ...
A felelős biztos szerint a blokklánc és más technológiák fordulópontot jelenthetnek a pénzügyi szolgáltatások és más ágazatok tekintetében is.
Több mint 45 ezer laptopot adnak át, melyeket a digitális kompetencia fejlesztését célzó, európai uniós támogatásból megvalósuló projekt ...
A Deutsche Telekom március folyamán bevezeti az RCS (Rich Communication Services) szolgáltatását a Magyar Telekom lakossági és üzleti előfizetői számára is.
Újabb okosszemüveget kaptak a kínai rendőrök
A kínai kormány láthatóan egy olyan hatalmas, komplex megfigyelőrendszer kialakításán dolgozik, mellyel mindenki könnyen és gyorsan azonosítható, követhető.
Egyre kevésbé érdekli a hackereket az adatlopás, a legnépszerűbb most a kriptopénzek termelése.
Illegális műholdfelbocsátással vádolnak egy amerikai céget
Az ügyben még rengeteg a kérdés, de az biztos, hogy fontos problémára hívták fel a figyelmet.
A független szakértők alapszabályokat tartalmazó kódex megalkotását javasolják, emellett a platformok átláthatóság követelik.
Az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda súlyos bizonyítékok alapján tartóztatta le csütörtökön Vincent Ramost, a vállalat vezetőjét.
Az egykori csodavállalat távközlési üzletága a mai napig sikeres, és hogy az is maradjon, ezért szállt be az állami befektető.
Az érintettek nem túl közlékenyek, de egyre valószínűbb, hogy a hazai partnerek gátlástalan viselkedése már sok volt a világcégnek.
A fő cél az unión belüli adóelkerülés megakadályozása, az adóparadicsom kizárása, de a megvalósítás nem lesz egyszerű.
Ha a tényfeltáró riportok állításai valósak, annak nagyon súlyos következményei lehetnek a közösségi oldal számára.
A Microsoft hibavadász programot hirdetett a CPU-sebezhetőségek feltárására
Egy súlyos sérülékenység felfedezése több százezer dollárt is érhet.
Hivatalos bejelentés egyelőre még nincs, de az Európai Parlament elnöke egyértelműen fogalmazott egy bejegyzésben.
A legújabb változat áldozatos munkával készült, és mind megjelenésben, mind működésben sok újdonságot tartalmaz.
Egyelőre még nagyon keveset tudni, csak annyit, hogy egy nő meghalt a balesetben.
Még több cikk