pcguru.hu
PCGURU
A Neocore Games bejelentette, hogy a akció szerepjátékuk, a Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyr mikor hagyja el a korai hozzáférést.
Az Agony szélesen skálázható lesz, legalábbis reméljük, hogy erre utal a hatalmas szakadék a minimum és az ajánlott gépigény között.
Itt vannak az idei BAFTA-díjátadó jelöltjei
A Brit Filmakadémia minden évben összegzi, hogy szerintük mely videojátékok voltak igazán kiemelkedők, idén a Hellblade kapta a legtöbb jelölést.
Az Amazon olaszországi weboldalán tűnt fel a Call of Duty: Modern Warfare 2 remastered, esélyes, hogy ezt is felújítják.
Ezzel a játékkal kriptopénzt bányászhatsz, míg játszol
Az AllMine első pillantásra egy szimpla puzzle-játéknak látszik, de van egy fontos különbség: kriptopénzt bányászhatsz vele.
A Sea of Thieves reklámkampányának keretében A Microsoft egy élő embert lőtt ki egy ágyúból, aki rekordtávolságra repült.
Ez a legbékésebb Wolfenstein 3D mod
Nem tudtuk, mi hiányzott eddig a Wolfenstein 3D-ből, egészen eddig. Szerencsére most már hiányérzet nélkül folytathatjuk életünket.
A Valve bejelentette, hogy idén a juharfák földjén lesz megtartva a DotA 2 International, nyár végén. A jegyek már kaphatóak.
Az egyik legtermészetközelibb sport a halászat. A nagy kapásra várva ülni egy tóparton, figyelni a tájat, az időjárást, sokak számára a ...
Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy érkezik a Fortnite iOS-re. A játék már letölthető, és szuperül fest az iPhone X-en.
Az Ark: Survival Evolved először PC-n, később pedig konzolokon invitált egy kis őskori túlélésre, hamarosan magunkkal is vihetjük.
Az ausztál játékfejlesztő, a Fruit Ninját is jegyző Halfbrick játékai hiába roppant népszerűek, leépítésekre került sor.
Játékmegjelenések jövő héten (március 19-től 25-ig)
Március vége felé közeledve pár nagyobb, jobban várt cím is napvilágot lát, és ezúttal sem ússzuk meg remaster nélkül.
A Cyan negyedszázaddal ezelőtt küldte boltokba a legendás Myst sorozat első részét. Az évforduló alkalmából a teljes sorozat újra megjelenik.
Két hete írtam arról, hogy bővülhet a Prey, most az Arkane Studios csapata közzétett egy új képet, ami lehetséges, hogy a premierdátumot sejteti.
A Yakuza sorozatot is utolérte a felújítási láz, a második rész tavaly decemberben került a boltokba Japánban, idén pedig a nyugati féltekén is megjelenik.
Lehet, hamarosan itt a Bethesda következő játéka?
A Bethesda vezető producer egy podcast során elárulta, hogy már gőzerővel dolgoznak a legújabb játékukon, de részleteket nem mondott.
Fejbe lőtte 13 éves nővérét egy kontroller miatt
A Mississippi-beli hatóságok jelentése szerint két gyermek összeszólalkozott egy kontrolleren, a veszekedést erőszak követte.
Itt a Lovecraft által ihletett világú The Sinking City legújabb fejlesztői videója, melyben egy demó elkészítését követhetjük nyomon.
A Kingdom Come: Deliverance-hez készült mod többek közt lelassítja a fejlődést, nehezíti a harcot és drágítja a felszereléseket.
Az éves Saxxy Awards a Source FilmMakerrel készült videók legjobbjait díjazza, nézzétek meg velünk az idei győztes alkotásokat!
Új videót kapott a God of War, aminek központi eleme apa és fia közös harca, bár a gyereknek még van hová fejlődnie.
A Hitmanen és a Divisionön dolgozók egy kisebb csapata létrehozta a Sharkmob nevű stúdiót, és egy többjátékos program fejlesztésébe kezdtek.
LEGO The Incredibles 2 – Irdatlanék játékban is visszatérnek
A januári pletyka megerősítést nyert, nem csak a mozivászonra, de legósított formában a játékok világába is visszatérnek Irdatlanék.
A játékoknak köszönheti életét, állítja a PUBG-játékos
Egy PUBG-játékost a barátnője szamuráj karddal próbált meg felszecskázni, de az áldozat szerint a játékoknak hála megmenekült.
JohnBart – a szakértők által egyelőre még nem tisztázott okokból – úgy döntött, hogy összerak egy karaokéba oltott PUBG fragvideót, amiben ő énekel.
A Sea of Thieves fejlesztői éves menetrend helyett csak pár hónappal előre árulják el a játék jövőjét, hogy az rejtélyes maradhasson.
Ninja, a profi Fortnite játékos havonta összesen félmillió dollárt szed össze a különböző platformokon való streameléssel.
Az Epic bejelentette, hogy a Paragon kellékeinek egy része innentől kezdve ingyenesen elérhető az Unreal Engine-t használók számára.
A Facebook innentől komolyan veszi a streamelést
A tegnap kezdődő GDC 2018 keretein belül a Facebook bejelentette, hogy a jövőben egy gombnyomással kezdhetünk streamelni a platformon.
Randy Pichford egy interjúban ejtette el, hogy a jövőben talán kiadják a 2001-es Duke Nukem Forevert egy másik játék mellé csomagolva.
A God of War egy újabb videóval gazdagodott, amiben az alkotóktól tudhatjuk meg, hogy miért és hogyan változtatták meg a harcrendszert.
PC Guru Show – Március végén lesz az elődöntő
Lefutottak a PC Guru Show esport versenyeinek selejtezője, a továbbjutók március végén mérkőzhetnek meg az elődöntőkben.
Új videó látott napvilágot a MechWarrior 5 Mercenarieshoz, amiben az alkotók a környezet és az óriási robotok „harcát” mutatják be.
A legújabb pletykák szerint a 2019-es Assassin’s Creed epizód Egyiptomot leváltja az ókori Görögországra.
Több mint 400 iskolát fenyegettek meg robbantással e-mailen keresztül, melyeket látszólag a VeltPvP Minecraft szerver oldaláról küldtek.
Fortnite – 3 nap alatt 1,5 millió dollárt költöttek a mobil felhasználók
A Fortnite mobilos zárt bétája még csak 3 napja indult, de a Sensor Tower nevű elemzőcég szerint máris 1,5 millió dollárt hozott az Epic-nek.
Már nem fenyegeti a Ubisoftot a felvásárlás veszélye
A Ubisoft talált magának több pénzes partnert is, a Vivendi pedig meghátrált és bejelentette, hogy eladja teljes részesedését.
A Warhammer: Vermintide 2 hatalmas népszerűségnek örvend, ennek hatására eladásai már most meghaladták az elődje által hozott számokat.
Az Nvidia partneri programjának új kitétele, hogy azonos márkanév alatt nem jelenhet meg más gyártó terméke. Zavaros? Olvass velünk!
Az Agony nem fog a boltokba kerülni március végén, jelentette be a Madmind Studio, új megjelenési dátumról viszont nem adtak hírt.
A Front Lines Development kiadta a Star Wars Frontlines – The Galactic Civil War alfa változatát, ami teljesen átalakítja a Company of Heroest.
Hogy a Cyberpunk 2077 munkálatait megkönnyítsék, a CD Projekt RED újabb stúdiót nyitott Boroszlóban.
Májusban jelenik meg Street Fighter 30th Anniversary Collection, ami 12 klasszikus Street Figher játékot hoz el a jelenlegi platformokra.
Még több cikk