pcguru.hu
PCGURU
Elloptak és eladtak egy adag Nintendo Switch-et
Egy észak-amerikai áruház alkalmazottai követték el a bűncselekményt, a hétvégi videó is ennek eredménye.
A Bethesda Softworks stúdiófőnőke, Todd Howard ugyanakkor kijelentette, hogy munka még van bőven.
Napokon belül boltokba kerül a Guerrilla Games új IP-je, a Horizon: Zero Dawn. Megjelentek az első értékelések.
A Battlefield 1-hez hamarosan elérhető They Shall Not Pass DLC-vel új játékmódot is kapunk, erről rántották le a leplet a fejlesztők.
A Microsoftnak nagy tervei vannak 2017-re
Idén megjelenik a Project Scorpio, a Microsoft pedig minden téren szeretni erősíteni pozícióját a játékpiacon.
A Bethesda egy egész sor játékon dolgozik
A Bethesda sok vasat tart a tűzben egyszerre, minden bizonnyal tetemes mennyiségű bejelentésre készülhetünk az idei E3 során is.
A Homeworld: Deserts of Kharak fejlesztője az amerikai űrügynökséggel együttműködésben mutatja meg milyen lehet az első Mars-kolónia.
Nemsokára ingyenes tartalmi frissítést kap a Total War: Warhammer, a Vámpír Grófok grófnője, Isabella von Carstein képében.
A Ghost Recon: Wildlands egy weboldal segítségével, interaktív módon mutatja be, miként vette át a kartell Bolívia fölött az uralmat.
Overwatch – mégsem Doomfist a következő hős?
Utoljára Sombra érkezett meg az Overwatch-ba, következőnek a legtöbben pedig szinte biztosra vették Doomfistet, lehet mégsem ő lesz az?
A megjelenéskor érkező frissítés javítani fog a játék teljesítményén, amire amúgy a Digital Foundry szerint már most sem lehet különösebb panasz.
Mindössze egy pendrive-ra, az eredeti Doom CD-dre, és a Porsche 911-edre lesz hozzá szükséged, műszaki tudásra nem.
A Crazy Justice két lelkes magyar fejlesztő TPS-e, amiben steampunk világban irthatjuk a randa bio-mechnikus szörnyeket.
A Ghost Recon: Wildlands legújabb videója a játék világát és annak felépítését mutatja be. Egy biztos, gyönyörű tájakon harcolhatunk.
Switch: kevés hely van rajta, de legalább új felhasználónévre van szükségünk
Lesz olyan játék, ami el sem fér a Nintendo Switch-en, viszont szükségünk lesz egy új felhasználónévre a Nintendo Accounthoz.
Az utóbbi időben két videó is érkezett a Pillars of Eternity 2: Deadfire-hez. Egyikben egy új helyszínt, a másikban a kapcsolatrendszert ismerhetjük meg.
Jövő hónapban végre megjelenik az Early Accessben már jó ideje elérhető detektívtörténet, amelyben a hetvenes évek Kanadában reszkethetünk.
A Ubisoft kiadott egy internetes minijátékot a Ghost Recon: Wildlands-hoz, amivel a teljes játékhoz szerezhetünk néhány apróságot.
Jordan Vogt-Roberts rendező szerint a filmjére, még a Metal Gear Solid játéksorozat megafanjai is büszkék lesznek.
Alig bírod kivárni a Star Wars VIII: Az utolsó Jedi premierjét? Szerencsére a Szukits segít elütni az időt remek könyveivel a messzi-messzi galaxisból.
Kicsit talán a magyarság gyökereihez is visszatérhetünk ebben a finnugor elbeszéléseket megelevenitő atmoszférikus 2D kalandban.
Gyilkosságba fordult a vita, hogy melyik a jobb videokártya
Az eset Oroszországban történt, és a Stolica-S című újság írta meg Jevgenyij Julin szomorú történetét.
A mai naptól PC-re és Xbox One-ra is letölthető a Resident Evil 7 első két DLC-je, a Banned Footage Vol. 1 és 2. Windows 10-re később jön.
A Styx: Shards of Darkness csiszoltabb és jobb lesz az elődjénél, de a cinikus goblin egyedi jelleme szerencsére semmit sem fog változni.
A Square Enix egyből kettőt lépett, bejelentették, hogy egy új szerepjátékkal készülnek, melyhez egy új stúdiót is létrehoztak.
Várhatóan rengeteg Horizon: Zero Dawn kópia fogja majd megtalálni a gazdáját. Könnyen lehet, hogy eladások terén vetekedni fog az Uncharted 4-el.
A Hitman megfilmesítésére tett próbálkozások pocsék eredménnyel zárultak, de egy tehetséges rendező szívesen újra megpróbálná a dolgot.
22 órát játszott, belehalt
Brian Vigneault 22 órát töltött kedvencével, a World of Tanksszel, a célja egy 24 órás stream volt. Nem élte túl.
A Föld túloldalán éppen nyár van, amit a Firaxis megfelelő alkalomnak tartott arra, hogy bemutatkozzon az új civilizáció: Ausztrália.
A Realmforge szép csendben kotyvasztotta a Dungeons-sorozat folytatását, most pedig elérkezettnek látták az időt a bejelentésre.
Idén két nagy frissítés érkezik a Windows 10-hez
A Microsoft nem áll meg a Creators Update-nél, még az idén érkezik még egy hasonlóan tartalmas, funkciókat bővítő frissítés.
A Total War: Warhammer játszható népeinek sorát Bretonnia is erősíteni fogja, ráadásul ingyen elérhető lesz az alapjáték birtokosainak.
A Rime lead designere elárulta, hogy hamarosan megjelenő logikai játékuk nagyjából tíz óra alatt teljesíthető, ami alaposságtól függően lehet ...
Halo – Ez történt eddig az univerzumban
A Halo Wars az első Halo előtt játszódott, a Halo Wars 2 a Halo 5 után veszi fel a fonalat, mégis az első rész folytatása. Ez hogyan lehet? Nos, elmeséljük!
Alig pár óra múlva kezdődik a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétája, így gyorsan összeszedtük, mit érdemes tudni róla.
A Rogue Legacyt fejlesztő Cellar Door Games előrukkolt új játékával, amely a Rogue Legacy 2 helyett egy csapatmunkára építő co-op brawler lesz.
Steve Jobs álma, a világ legzöldebb épülete hamarosan elkészül. Az Apple Parkot rövidesen elfoglalhatják az Alma cég alkalmazottai.
Az The Elder Scrolls Online és a széria rajongói hamarosan újra Morrowindben kalandozhatnak. Itt az első játékmenetet bemutató előzetes.
A Dead Rising 4 a Windows Store-ban már elérhető, de hamarosan Steamen is beszerezhetjük. Már nem kell sokat várni rá.
Az The Elder Scrolls Online és a széria rajongói hamarosan újra Morrowindben kalandozhatnak. Itt az első játékmenetet bemutató előzetes.
A Dead Rising 4 a Windows Store-ban már elérhető, de hamarosan Steamen is beszerezhetjük. Már nem kell sokat várni rá.
Negatív kritika miatt perelt egy híres újságírót a Digital Homicide nevű indie-csapat. A vád nem állt meg a lábán.
Az AMD bejelentette, hogy a legfrissebb processzorcsaládjának, a Ryzennek három tagjára hamarosan rátehetjük a mancsunkat.
A Titanfall 2 Live Fire névre keresztelt játékmódja egy egész sor újdonsággal együtt ingyenes frissítésben a mai nap folyamán ékezik.
A CCP Games játékosai nagy fába vágták a fejszéjüket, valódi tudományos kutatásban vesznek részt: exobolygókat keresnek.
Még több cikk