pcguru.hu
PCGURU
Éppen október elején múlt el 25 éves a Mortal Kombat sorozat, ebből az alkalomból összeszedtünk pár igen kegyetlen kivégzést.
Az Activision benyújtott egy szabadalmat, ami egy kissé unfair módon bírná rá a játékosokat arra, hogy mikrotranzakcióban költsék a pénzüket.
A Civilization 6 nemzeteinek sorához csatlakozik Indonézia is, ezúttal Dyah Gitarja vezetésével hódíthatjuk meg a tengereket.
A Fatshark szeretné, ha a Warhammer: Vermintide 2 már 2018 elején kikerülne a nagyközönség elé. Egy játékmenet-trailert is kaptunk.
A Denuvo fénykorának szemlátomást vége, most már egy nap alatt törik fel a kalózok a programot, ami egykor még megizzasztotta őket.
A mai frissítéssel végre bekerül a sokak által hiányolt rangsorolt játék is CliffyB hányattatott sorsú online kompetitív lövöldéjébe.
A Squillakilla nevű streamer kilenc óra alatt végigjátszotta az egész játékot DLC-kkel, méghozzá sebesülés vagy szintlépés nélkül.
A Resident Evil 7: Biohazard jó kritikákat kapott, a kasszáknál is jól teljesített, de eddig nem adtak el belőle annyi, amennyire a Capcom számított.
A Far Cry 5-nek is lesz különleges kiadása, és a Resistance Edition pofás dolgokkal lett megrakva. Csak van egy kis bökkenő: mi nem vehetjük meg.
A PC-n és Xbox One-on játszó Halo Wars 2 játékosok a közeljövőben próbára tehetik stratégiai érzéküket egymás ellen.
A Call of Duty: WWII-ban lesz egy rész, ami erőteljesen nemi erőszaktételre utal. Ausztráliában biztos megváltoztatják ezt a részt.
Megérkezett a sztorival foglalkozó trailer, úgyhogy végre már nem csak villanásokat láthatunk a Star Wars Battlefront 2 történetéből.
A Mafia: City of Lost Heaven évekkel azután, hogy eltűnt a Steamről, megérkezett a GoG-re, természetesen DRM mentesen.
Most teljesen ingyen tiéd lehet Sid Meier örökérvényű a klasszikusának harmadik epizódja, a Civilization 3. Mire vársz még?
A Fatshark egy hétig ingyenesen kipróbálhatóvá tette a Warhammer: Vermintide első részét, így október 26-ig szabadon játszhatunk vele.
A Relic Entertainment stratégiai játéka, a Dawn of War 3 nagyot frissült, ezzel egyidőben a hétvégén bérmentve kipróbálható.
Gabe Newell 5 és fél milliárdot ér. Dollárban.
Ezzel a Valve vezére bekerült a Forbes amerika 400 leggazdagabb emberét taglaló listájában az igen előkelő első száz közé.
Többen is arra panaszkodnak az interneten, hogy hiába rendelték meg akár 2016-ban a játékot, a megjelenés után nem kapták kézhez azt.
Chris Matthews arról beszélt, hogy tökéletesen megértik, ha a játékosok egy része fenntartásokkal tekint a mikrotranzakciókra.
A Windows Őszi Alkotói Frissítése már megjelent és egy csalás elleni rendszert is hozott magával, bemutatkozik a TruePlay
A For Honor sem maradhat ki a szezonális mókákból, a Feast of the Otherworld ideiglenes frissítése alaposan átszabja a játékot.
Chris professzor újabb két videóval jelentkezik az Oktatómódban – ezzútal a World of Warcraft addonjaival és szakmáival ismertet meg titeket.
A Visceral bezárásával a nálunk immár négy éve fejlesztés alatt álló Star Wars játék is átkerült más kezek alá, ahol alaposan átalakítják.
Wenbin Huang Kínából utazott Angliába, hogy meglátogassa azt a klubot, aminek virtuális menedzsereként sikert ért el.
Remekül alakul a Nintendo dolga, csúcson van a cég értéke, ráadásul hihetetlen mennyiségű konzolt adott el az elmúlt hónapokban.
Az Egyesült Államok illetékes hivatala felfüggesztette a Guerrilla Games alkotásának védjegy-bejegyzésére szóló kérelmét.
Az új God of War fejlesztője megvédte a single-player játékokat az EA Visceral Games feloszlatásáról szóló döntése után.
A Visceral Games bezárásával szinte biztos, hogy már nem lesz Dead Space 4, de a Star Wars játékukat sem láthatjuk úgy, ahogy megálmodták.
A Jagged Alliance az 1990-es évek nagy taktikai sorozata volt. Most az Underground Games táblajátékot készít belőle.
Még be se mutatták a Star Wars VIII. részét, J.J. Abrams már arról beszél, milyennek képzeli el a következő részt.
A Life is Feudal egy nagyszabású, a realizmust előtérbe helyező MMO, aminek nyílt bétája november közepén kezdődik.
A spanyolviaszt ugyan nem akarja feltalálni, de a túlélős játékok műfaját továbbgondolja a Don’t Starve-val világhírnevet szerző Klei. ...
Miközben folytatódik a Final Fantasy XV fejlesztése, a Square Enix úgy döntött, hogy elhalasztja a multiplayer komponens kiadását.
Játékmegjelenések a jövő héten (október 23-tól 29-ig)
Talán a hónap legerősebb hetére készülhetünk, hiszen most érkezik a Destiny 2 PC-re vagy épp az Assassin's Creed Origins.
Három akciós időszak alatt is elverhetjük a pénzünket, valószínűleg lesz is mire. Ha minden igaz, pár nap múlva kezdődik az első.
Egy évvel a PS4/PS Vitás premiert követően a Bandai Namco PC-re is kiadja a Sword Art Online: Hollow Realizationt.
A The Evil Within 2 során nem csak külső szemszögből követhetjük főhősünket, hanem teljesen a bőrébe is bújhatunk.
A Start Wars Battlefront 2 sztori-módjának hosszáról beszélt a játék producere, mely manapság átlagos körülinek nevezhető.
A Funcom ingyenessé tette tavalyi kísérleti játékát, a Hide and Shriek-et, ingyen egy próbát megér az egyedi koncepció.
Birgány "Raisy" Adrián eddig is a legjobb Quake Champions játékosok közé tartozott, most pedig megnyerte a Dreamhack Denver versenyét.
Szemfüles adatbányászok érdekes modellekre és skinekre bukkantak a WoW 7.3-as patchében, amik új, esetleg játszható fajokra utalnak.
Bár a Legacy of Kain sorozata elméletileg 2003-ban lezárult, a Crystal Dynamics tweetjei alapján lehet, hogy újabb részre számíthatunk.
Half-Life 2 – Már a kivágott tartalmakkal is játszhatunk
A nemrég megjelent Dark Interval mod az eredeti programból kihagyott ötleteket fűzi össze egy önálló játékká, amit bárki kipróbálhat.
A Cyberpunk 2077-ről szóló legújabb pletykák szerint a játék többjátékos és egyjátékos módját a bárok afféle közösségi hubként kötik majd össze.
A Wolfenstein 2: The New Colossus gépigényétől nem fog leizzadni egy mai átlagos gép, de azért a maximumhoz elkell egy erősebb vas.
A Warhammer: End Times – Vermintide egészen csütörtökig ingyenesen játszható, mi több, kedvezményesen megvásárolható.
A Bioware egyik volt alkalmazottja őszintén beszélt arról, hogyan is viszonyul az EA a játékokhoz és a játékosokhoz.
Még több cikk