pcguru.hu
PCGURU
A Halo a Microsoft egyik legismertebb sorozata, ami egyszer gyerekeknek szóló programként is megjelenhet.
Beköszöntött az igazi tél, a mínuszok mellet a hópihék is röpködnek. Ennek apropóján összeszedtünk néhány havas tájat felvonultató videojáték kiegészítőt.
Lassan kiderülnek a Switch nyítócímei, és bár a konzolra még másfél hónapot kell várni, a GameStop már agyondicséri a Nintendo fejlesztését.
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sok helyet foglal el
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Wii U-ra és Switchre is megjelenik, amin sok helyet foglal el.
A Mass Effect: Andromeda című játék felnőtt besorolást kap, így sok mindenkivel lehet ágyba bújni virtuálisan.
A Resident Evil 7 sem marad Season Pass nélkül, amihez 2017 végéig legalább hét DLC-t fognak kiadni.
Európában és Észak-Amerikában is elfogyott előrendelésben a Nintendo Switch. Jó jel.
Jedit és Sith-eket ábrázoló koncepciórajzok tűntek fel az elkaszált, de néha még fel-feltűnő Darth Maul-játékból.
Jedit és Sith-eket ábrázoló koncepciórajzok tűntek fel az elkaszált, de néha még fel-feltűnő Darth Maul-játékról.
Új gameplay-videó jelent meg a Gun Media Youtube-csatornáján, amiből Jason teleportációs képességét ismerhetjük meg.
A brit eladási toplista éléről lepottyant a Call of Duty: Infinite Warfare, helyét a GTA 5 vette át.
Resident Evil 7: akár a végét is megismerheted a megjelenése előtt
Bár a Resident Evil 7 csak jövő héten jelenik meg, a sajtópéldányok kikerültek, és egyre-másra érkeznek a leírások és streamek, amik lelőhetik a fordulatokat.
A Thunder Lotus legújabb alkotása, a Sundered már túl van a fejlesztés nehezén, a Kickstarteren a közösség visszajelzéseit várják.
DMCA felszólítást kapott az Ark Pokémonos modja
A napokban az Ark: Survival Evolvedhez egy érdekes módosítás jelent meg, amely minden dínót pokémonra cserél, csak sajnos nem sokáig örülhetünk neki.
Bár tény, hogy akár utazás közben is élvezhetjük a Nintendo Switch játékait, de arról nem szabad megfeledkezni, hogy nem ez az elsődleges célja.
A jó kritikusi és közönségi visszajelzéseket kapott Titanfall 2 eladásai ugyan nem egetrengetőek, de a terméktámogatás nem marad el.
Aranylemezen a Nioh
A Koei Tecmo PS4-exkluzív játéka aranylemezre került, valamint a megjelenés előtt még egy livestreamet is tartanak.
Conan Exiles nem csak a túlélőszimulátorok rajongóinak kedvez, hanem a moddereknek is. A Conan Exiles már a kiadásakor módosítható lesz.
És ez a 900p csak akkor érvényes, ha dokkolva van a konzol – handheld módban csak 720p-ben játszható az új Zelda.
A Spectator Mode egy új, hasznos elemmel bővült: az átláthatóbb közvetítések érdekében, már a karakterekhez tartozó életerőt is láthatjuk.
Törölték a Titanfall: Frontline-t
A Respawn Entertainment és a Nexon végül is nem készíti el a Titanfall mobilokra szánt kártyajátékát, a Titanfall: Frontline-t.
Sokat kért funkcióval bővül a világ legnépszerűbb MOBA játéka, a League of Legends, így nem kell többé élesben gyakorolni.
Szokatlan módon először Európában, azon belül is Németországban kezdték sugározni a Nintendo Switch első tévéreklámját.
A Mass Effect: Andromeda többjátékos módja alatt szerezhetünk majd olyan jutalmakat, amiket a kampány során is használhatunk.
Egy újabb rajongói modifikáció, a Super Turbo Lighting segít abban, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt még szebb legyen.
Nem sokat tudunk a Borderlands 3-ról, de az már biztosnak látszik, hogy a Gearbox nem fogja kihozni Nintendo Switch-re.
A NetherRealm új trailerrel rukkolt elő az Injustice 2-höz, amiben a hősök nem csak egymást ütik, de már nem is annyira hősök.
Április végén jelenik meg a Little Nightmares
A horror-kaland Little Nightmares megjelenési dátumot és egy újabb videót kapott. A különböző kiadásokról is jött infó.
Suehiro Hidataka korábban az ACCESS Games-nél dolgozott, a stúdiót már tavaly megalapította, de a bejelentésre csak most került sor.
Az új Mass Effect arra is lehetőséget ad, hogy olyan saját igényeinknek megfelelő, egyedi fegyvert alkothassunk, amit akár el is nevezhetünk.
A szamurájok frakcióját erősítő, Nobushi fantázianevű harcos gyenge páncélt visel de gyors, róla kaptunk most egy videót.
A For Honor újabb videócsokorral jelentkezik, melyen ismét három karakter felszerelésébe és harci modorába nyerhetünk bepillantást.
A CI Games fejlesztette Sniper: Ghost Warrior 3 kipróbálására lehetőségünk nyílik a február elején induló nyílt bétateszt során.
A Resident Evil 7 még meg sem jelent, de már most sorra érkeznek a hírek, hogy milyen tartalmakkal bővül majd a játék.
Ha Playstation vagy Xbox tulaj vagy és szemezel a Watch Dogs 2-vel, most kipróbálhatod mielőtt a pénztárcádhoz nyúlnál.
Gabe Newell szerint a Portal 2 a legjobban sikerült Valve játék
A Valve feje a DotA 2-vel játszik a legtöbbet a multis címek közül, a Half-Life-fal kapcsolatban sok mindent bán, és új játékokon is dolgoznak.
Az epizodikus Hitman első évada dobozosan is megjelenik a hónap végén, ennek alkalmából kaptunk egy játékmenetet dícsérő videót.
Visszatekintünk a Black Isle szerepjáték-sorozatára, a fagyos vidéken játszódó, kultikus Icewind Dale-re.
Az Art of Stealth fejlesztője összeveszett a játékát lehúzókkal, és hamis profilokkal felértékelte zseniális játékát. A Valve viszont ezt nem értékelte.
Aranylemezen a Halo Wars 2, pénteken indul a béta
A Creative Assembly és a 343 Industries gondozásában készült Halo spin-off folytatása februárban érkezik, de előtte még tartanak egy bétatesztet.
Az új Humble Bundle-ben a 2016-os év csomagjaiból a dolgozók kedvenc játékai közül válogattak, és ismét egy figyelemreméltó kis pakkot kaptunk.
Ez nem is igazán egy játék, inkább egy lidércnyomás, mely mély nyomot hagy maga után az emberben. A megrázó, de hatásos élmény PS4-re érkezik.
26 millió eladott példánynál jár az Xbox One
A Microsofttól nem kapunk az Xbox One eladásairól információkat, de egy külsős forrásból, a SuperData csapattól megtudtuk, hogy is teljesít a konzol.
Érkezik a következő tartalmi frissítés a The Divisionhöz. Egy rövid előzetes is érkezett a valószínűleg PvP-re kihegyezett kiegészítőhöz.
Az új Mario-játék bejelentése a Nintendo Switch leleplezésekor egy hatalmas meglepetés volt, és most megnézhetjük, milyen lenne a trailer realisztikus formában.
A Resident Evil 7 is a Play Anywhere program tagja, így gyakorlatilag egy áráért, két platformra is megkaphatjuk a horrorisztikus játékot.
Megújult külsővel vár mindenkit a PC Guru Webshop, ahol széles választékban találhattok játékokat és videojátékos ajándéktárgyakat!
Még több cikk