pcguru.hu
PCGURU
A Hellblade: Senua’s Sacrifice készítői egy új előzetest adtak ki a játékról. Ennek sem lett vidámabb a hangulata, mint a korábbiaknak.
Közzétették a Beyond Good & Evil 2 első gameplay-videóját, amit az E3 2017 alatt mutattak be zárt ajtók mögött a sajtónak.
A Blizzard hamarosan elkészül a Diablo 3 legújabb frissítésével, verziószám szerint a 2.6.0-ással, aminek tartalmát most meg is ismerhetjük.
A Titanfall-sorozat immár több mint 20 millió játékossal bír, ráadásul hamarosan befut az új DLC is, amiben visszatér a War Games pálya.
Kijelenthetjük, hogy a Playerunknown's Battlegrounds kirobbanó siker – havi szinten milliós példányszámban veszik a játékosok.
Wolfenstein – trilógiát terveznek a fejlesztők
Ha bárki aggódott volna, a Machine Games mindenkit megnyugtat: A Wolfenstein 2: The New Colossus csak a második része egy trilógiának.
Hellion (Early Access)
Túlélős játékokkal Dunát lehetne rekeszteni, de a hatalmas dömping ellenére mindig akadnak olyan új versenyzők, amik felkeltik az ...
Gamescom – idén Angela Merkel nyitja meg a rendezvényt
Véget ért az E3 2017 és szemünket máris az augusztusi Gamescom 2017-re vetjük – melyet ezúttal a német kancellár, Angela Merkel nyit meg.
Az elmúlt napokat az űrben és jövőben lézengve, rémálmokat látva, horrorisztikus antológiákat bújva töltöttem, aminek hatására majdnem én is ...
Mobilon már ingyen letölthető a Sega Forever, mely a kiadó klasszikus címeit gyűjti egybe. Úgy tűnik, más eszközökön is megjelenhet.
A Project CARS 2 kizárólag PC-n fog natív 4K-ban futni, még a Microsoft erősebb konzolja sem fogja bírni a natív 4K-t. PC-s játékosok előnyben.
A Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered önálló változata a jövő héten jelenik meg, de egyelőre kizárólag csak egy platformra, ami nem a PC.
A Metroid: Samus Returns megjelenéséig még pár hét hátravan, de már közzétették a játék gyűjtői kiadásának képét.
Az Ubisoft sokat gondolkodott, hogyan frissíthetné fel a sorozat mellékküldetés-rendszerér. Végül a klasszikus megoldás mellett döntöttek.
Ezt Joshida Naoki mondta, de még sok idő lesz, mire új platformokon is helyet kap a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.
Star Wars Battlefront kontra Battlefield
Star Wars Battlefront vagy Battlefield? Melyik a jobb? Van egyáltalán jobb? Vagy ez a kettő annyira hasonlít, hogy nincs is értelme az összehasonlítani?
A Superdata nevű piackutató azt vizsgálta, hogy az elmúlt egy évben hogyan változtak a játékeladásokból származó bevételek.
A Rockstar Games levelet írt a kiadónak, hogy elsimítsa az OpenIV botrányt, de ehhez még idő, és racionális tárgyalások kellenek.
A Final Fantasy nem szerepelt az E3 2017-en, Hadzsime Tabata a Gamescomon tervezi ellőni a puskaport.
A kis robot kalandjait alapjaiból újraalkották az Amanita Design szakemberei, ráadásul a játék tulajdonosai megkapják a frissített verziót.
Mindent beleadnak, hogy a Forza Motorsport 7 olyan játék legyen, ami kimagasló élményt ad a játékosoknak.
ctOS és kiberkatasztrófa - avagy fikcióból a valóságba
Hajlamosak vagyunk elkényelmesedni, mindent az okoseszközök hálózatára bízni, de ez valóban helyes irányvonal? Vajon mikor dől ránk a teljes virtuális rendszer?
Bár a Gran Turismo Sport kap VR-támogatást, Jamaucsi Kazunori szerint nem ad megfelelő minőséget a technológia.
A játékfejlesztők megköszönték a Denuvo szolgáltatását
A Square Enix, az id Software és a Crytek is köszönetet mondott a Denuvo létezéséért a fejlesztője honlapján.
Az id Software megerősítette, hogy a Quake Champions nem lesz Bethesda.net exkluzív játék, a Steamen is elérhetővé teszik.
Az Elexet csak ritkán látni mozgásban, most viszont egy 12 perces videó jelent meg a Piranha Bytes RPG-jéről.
A Far Cry 5 szakítva a hagyományokkal elhagyja a megmászható tornyokat és a mini térképet, mindezt a felfedezés jegyében.
Az Assassin’s Creed Originsben bármilyen asszaszin lehetünk: sunyi lopakodó, ajtóstól házba rontó, vagy a kettő fura egyvelege is.
A Prey teljes szabadságot ad a játékosnak, a speedrunnerek ezt ki is használják: sorra dőlnek a rekordok, a játék hibáit kihasználva.
Nem dohányzóasztal. Kontroller.
A Retro-Bit megalkotja az eddigi legnagyobb működőképes kontrollert, ami bútornak sem utolsó – bár játékra azért nem ajánlanánk.
A Microsoft részéről Aaron Greenberg nyilatkozta, hogy még sok nagy projekten dolgoznak, melyek közül nem mindet kötötték az orrunkra.
Solstice Chronicles: MIA (Early Access)
Horvátországból jött a vég, hogy az emberiség az űrbe költözve keressen menedéket a biztos halál elől, ám mint 2015-ben már kiderült, a Marson ...
Csak az első milliót megszerezni nehéz, tartja a mondás - a Playerunknown's Battlegrounds már a százmilliomodik dollárt is leszámolta.
Egy elemző szerint jövőre már jöhet a PlayStation 5, a Sony szerint viszont még eltelik majd némi idő a PlayStation 5 leleplezése előtt.
A Nintendo bejelentette a SNES Mini Classic Edition-t
A várakozásoknak megfelelően a Nintendo valóban kiadja a SNES Mini Classic Edition-t. Csak gyártson belőle eleget a cég!
Durván másfél hete ért véget az E3 2017, és mint minden évben, úgy most is megnevezték a Game Critics Awards jelöltjeit.
A mostani kedvcsinálóban egyből három játszható hőst láthatunk akcióban, kik a szokatlan “Bombshell” osztályba kerültek besorolásra.
Anthem – science-fantasy lesz, nem kőkemény sci-fi
A BioWare új játéka, az Anthem nem fog elmerülni a részletek tudományos magyarázatában, helyette a szórakoztatásra koncentrál.
A Resident Evil 7 játszható a virtuális valóságban is, de a Sony nem számított arra, hogy valóban sikeres lesz.
A Red War című kampány emlékezetesebb, összefüggőbb történetet ígér a Destiny 2-höz, mint amilyet az előző részhez kaptunk.
Három főhős és kétezer oldalas forgatókönyvvel dolgozik a Detroit: Become Humant megalkotó Quantic Dream.
A City Interactive csapata rájött, hogy túl nagyot álmodtak a Sniper Ghost Warrior 3-mal, ez többé nem fordul elő.
A BioWare sok remek játékot készített már, az egyik ilyen cím a Mass Effect volt, ami már lassan tíz éve jelent meg. Ideje megemlékezni róla.
Ma jelent meg a Final Fantasy 15 új DLC-je, az Episode Prompto, ezzel párhuzamosan a Square Enix bejelentette a decemberben érkező kiegészítőt is.
A War of the Chosen XCOM 2 kiegészítőben nem csak új veszélyes ellenfelek, hanem legalább annyira halálos szövetségesek is jönnek.
Még több cikk