12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Vasárnap
13°
2018.04.26. csütörtök, Ervin
pcworld.hu
PCWORLD
Ügyes trükköt tanul az Android P
Az új rendszer képes lesz megjegyezni az egyes Bluetooth-eszközök hangerejét.
Óránként 200 iPhone-t szerel szét a Texasban működő robot azért, hogy az Apple újrahasznosíthassa az alkatrészeket.
A felhasználók érzelmeit is leolvasná a Huawei asszisztense
A Huawei olyan virtuális asszisztensen dolgozik, amely képes megállapítani a felhasználók érzelmeit.
Ígéretéhez híven a Microsoft ismét új funkciókkal bővíti Windows 10-es rendszerét. Megmutatjuk, miért érdemes ingyen váltani a friss verzióra.
Rögtön pontosítunk: a hiba még ennél is régebbi, de 1998. április 20-án jelent meg róla az azóta is történelmiként kezelt videó.
A gyártó európai oldalán felbukkant egy új 14 hüvelykes laptop, a Lenovo IdeaPad 530S.
Nem, semmiképpen sem úgy, hogy elkezdjük betűről betűre végigböngészni mindkét változatot. Pont ez a lényeg: a FineReader megoldja helyetted.
2017 utolsó negyedévében 8,3 millió videót vett le az oldalról a YouTube. A tartalmak nagy részét már gépek jelölik meg kifogásolhatóként.
A OnePlus maga erősítette meg, hogy az új zászlóshajója már üveg hátlapot kap. Lehet, hogy lila színben is jön az új modell.
Hagyja a koszos ruhát másra, az elektrolízis az otthoni társa! - bár eme csodás rigmustól József Attila felsírna, de ettől még valós dologról írunk.
Tudtad? Szoftvert is vehetsz használtan!
Már a kifejezés is furcsán hangzik - hogyan is lehetne használt egy digitális termék? Pedig nemcsak a kifejezés létezik, de egyre növekszik a ...
Újabb reklámokkal igyekszik ösztönözni az androidosokat az Apple: az almás cég szerint jobb alkalmazásboltot és jobb portréfotózást kapnak az iPhone-osok.
Van képünk is hozzá. Nem kell teljesen forradalmi dologra gondolni, leginkább az élesebb szögeket csapják le helyes kis gömbölyded formákra.
Eddig 13 év fölöttiek használhatták jogszerűen a csevegőalkalmazást, az új adatvédelmi szabályok miatt azonban három évvel emelik a belépési életkort.
Nem hagyja ellaposodni az autós kamerák piacát a Navitel, sőt, a navigációk terén is szeretné megrázni a Waze/Google egyeduralmát. Legújabb eszköze ...
Állítólag április 27-én mutatkozhat be a Zeiss-lencsés, dupla kamerás okostelefon.
Az Apple, a Samsung és a Twitter mellett már a Google is vízipisztolyra cserélte a revolvert.
Többen is jelezték nekünk, hogy egy furcsa üzenet kering Viberen, miszerint ha valaki két hétig nem küldi tovább, törlik a fiókját. Senki ne dőljön be neki.
Már elkezdték átállítani az összes felhasználónál, pár nap alatt végigmennek mindenkin. Nem csak a felület újul meg, de egy csomó érdekes funkció is bekerül.
Még több cikk