20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
Hétfő
11°
2018.03.23. péntek, Emõke
pestbuda.hu
PESTBUDA
Az érvénytelen népszavazás után a kerületi önkormányzat hangsúlyozta: továbbra is fel kíván lépni a problémák megoldása érdekében. [...] Bővebben!
A főváros célja, hogy meghozza a Rác fürdő és hotel mielőbbi megnyitását elősegítő döntéseket. [...] Bővebben!
Decemberben már meg is nyitja kapuit a fedett gyógy- és élményfürdő részleg. [...] Bővebben!
A magyar kormány, mintegy 130 millió forint támogatást biztosít a Görgei 200 című tárlat megrendezéséhez. [...] Bővebben!
Fehéroroszország fővárosáról neveztek el egy eddig névtelen teret Budapest III. kerületében. [...] Bővebben!
A múzeumi raktárak és restaurátorműhelyek mellett megvalósul a Közép-Európai Művészettörténeti Kutatóintézet és egy látogatóközpont is. [...] Bővebben!
A műemléki védettségű főépület visszanyerte klasszikus klubház jellegét. [...] Bővebben!
Elindul az Európában egyedülálló Cziffra György Roma Oktatási és Kulturális Központ kormányzati beruházása. [...] Bővebben!
Óvodás és kisiskolás korosztály számára létesít mini KRESZ tanpályát a II. kerületi önkormányzat – központi költségvetési támogatással ...
Lebontják az alumíniumborítást és felújítják a Blaha Lujza téri Corvin Áruházat, közölte a VIII. kerületi önkormányzat lapja. [...] Bővebben!
Az M3-as metró Káposztásmegyerig történő meghosszabbítását célzó közbeszerzés jelent meg. [...] Bővebben!
A patinás budavári, Szentháromság téri épület felújítása a végéhez közeledik, a kívülről már újjászületett palota átadására a tervek ...
Az Operaházat kiszolgáló Eiffel-csarnok és a Közlekedési Múzeum új komplexuma egykori ipari területen fog létrejönni Kőbányán. [...] Bővebben!
Másfél évszázaddal ezelőtt, 1868-ban létesült az Első Pesti Vízmű a Flotillenplatzon, a mai Parlament helyén. [...] Bővebben!
Az új szárnyban helyet kap egy új szülészeti, gyermeksürgősségi és gyermekpszichiátriai osztály is. [...] Bővebben!
Budapesten megnyílt Európa első négycsillagos, teljes egészében a vendég okostelefonja által vezérelt okoshotelje, a KViHotel. [...] Bővebben!
Sajátos tematikájú a Budapesti Történeti Múzeum új tárlata, mely elsősorban a Schola Graphidis iparrajziskola gyűjteményében őrzött eredeti ...
A Magyar Nemzeti Múzeum kiállított egy '48-as nemzetőrről készült ős-fotográfiát. [...] Bővebben!
A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia egy multifunkcionális sportcsarnokból, illetve egy birkózó szakkollégiumból és képzési központból áll ...
A korábban használt vörös és fehér színhez a 15. században kapcsolódott a zöld, a nemzeti színeket együtt először 1608-ban, II. Mátyás király ...
A Magyar Nemzeti Múzeum részeként Andrássy Emlékmúzeumot hoznak létre a Bem rakparti Andrássy Palotában. [...] Bővebben!
A Szépművészeti Múzeum Román Csarnokának felújítása alkalmából kiadott album művészettörténészek és restaurátorok tanulmányainak ...
Több zöldterület lesz és várhatóan elköltözik a Széna téri buszpályaudvar is. [...] Bővebben!
Még több cikk