16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Péntek
24°
2017.07.25. kedd, Kristóf, Jakab

Hírek

A férfi az akna mélyéről tárcsázta a segélyhívót.
Tíz főre emelkedett az illegális bevándorlókat csempésző texasi kamiondráma áldozatainak száma: egy mexikói férfi hétfőn a kórházban halt meg. A kamionból kimentettek mindegyikét egyelőre még kórházban ápolják, közülük tizenhétnek életveszélyes az állapota.
Zala megyében tovább csökkent a regisztrált álláskeresők száma: június végén 7091 ember szerepelt a nyilvántartásban, 200-zal kevesebb, mint egy hónappal korábban – tájékoztatta a kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya hétfőn az MTI-t.
A Budapest-Miskolc, a Vác-Balassagyarmat, a Füzesabony-Debrecen és a Pécs-Barcs vonal érintett az esti torlódásban.
Vasárnap sétáltak egyet az erdőben, de a közös túra tragikus véget ért.
Több százan tüntettek a BKK épülete előtt a gyanúsítottként elvitt 18 éves hacker mellett, aki a BKK online jegyvásárlási rendszerét feltörve 50 forintért vett magának bérletet. Bár a BKK és a T-Systems is elnézést kért, ez nem hatotta meg a tüntetőket, ám tudósítónk szerint a tüntetés ...
Olyan családok előtt beszélt, akiknek a Fehér Ház szerint hátrányos Obama egészségbiztosítási törvénye.
Nyíregyháza — A vér is megfagyott a nyíregyházi lakókban, amikor panelházuk fölött alig pár méterre zúgott el egy permetező repülőgép a napokban.
Több mint hetven év után rendeznek a divatról kiállítást a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA), ahol legutóbb 1944-ben nyílt hasonló bemutató.
Az új izraeli biztonsági intézkedések csak szaporították az erőszakot az ENSZ közel-keleti különmegbízottja szerint.
Budapest — Csúszdaparkba viszi a Blikk a budapesti Salamon Gézát, feleségét, Ildikót és unokáit. A férfi nem először járt szerencsével: tavasszal 30 ezer forint ütötte a markát. A Balaton mellett mosolygott rájuk a szerencse, épp nyaralnak, és a vakáció alatt is a Blikk-kel kezdik a napot. Így ...
Új térburkolatot, akadálymentesített lépcsőket és közvilágítást is kapott az átjáró.
Csaknem kétszáz utast és a legénység tagjait kellett kimenekíteni a lángoló hajóról.
A Győrre lezúduló nagy mennyiségű esőből jutott a Dunakapu mélygarázs alsó szintjeire is. Olvasóink elképesztő képeket küldenek a vihar utáni állapotokról.
A Walmart parkolóban talált kamion áldozatainak száma közben tízre emelkedett.
Lengyelországban nélkülözhetetlen a bírósági reform, a törvényszékek rosszul működnek, az államfői vétó lelassította a változásokat - hangsúlyozta hétfő esti, Andrzej Duda aznap bejelentett kettős vétójára reagáló, a lengyel közmédiában sugárzott beszédében Beata Szydlo lengyel kormányfő.
Történelmi felvonulással, „gasztrocsatával”, hagyományőrző csoportok bemutatójával és színpadi produkciókkal emlékeznek az 1664. augusztus 1-jén zajlott szentgotthárdi csatára július 26. és 30. között a Vas megyei városban.
Délután 22-26 fok között alakul a hőmérséklet.
Tolnában 500 helyen nem volt áram, Nógrádban a vonatok nem tudnak közlekedni a vihar miatt
II. János Pál pápa szavaival mutatták be, miért fontos az egyensúly a hatalmi ágak között.
Lengyelországban nélkülözhetetlen a bírósági reform, a törvényszékek rosszul működnek, az államfői vétó lelassította a változásokat – hangsúlyozta hétfő esti, Andrzej Duda aznap bejelentett kettős vétójára reagáló, a lengyel közmédiában sugárzott, beszédében Beata Szydlo lengyel kormányfő.
Akár 5 év börtönre számíthat az a 18 éves lány, aki a népszerűség oltárán feláldozta megszületett kisbabáját: élve elásta az újszülöttet, hogy eltitkolja. Megdöbbentő dolgot tesznek sokszor azok az anyák, akik nem kívánt terhességet hordanak. Esetleg még titkolniuk is kell azt. Sok esetben ...
Elzárják a szökőkutakat a Vatikánban a súlyos aszály miatt.
Még több cikk