21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
23°
Csütörtök
23°
2017.05.29. hétfõ, Magdolna

Hírek

Kitört Alaszkában egy vulkán vasárnap, és oly magasra lövellte hamuját, hogy az veszélyezteti a légiközlekedést.
Vasárnap ismét megszólaltak, a különbség annyi, hogy amit összehordtak, csöppet sem szórakoztató. Inkább aggodalmat kelt, hogy vannak emberek, akik esetleg komolyan is gondolják azt, amit a sajtószolgálaton keresztül nyilvánosságra hoznak: sötét erők, kollektív büntetés, kollaboráló civilek, ...
Levélben „javasolták” a fideszes vezetésű önkormányzatoknak, hogy lépjenek ki a Gémesi György vezette Magyar Önkormányzatok Szövetségéből – közli a Magyar Nemzet. Újabb segítséget kapnak a meddő párok – értesült a Magyar Idők.
Volt szó a Jobbikról, vagyis arról, hogy Vonáék Simicska emberei lettek, vagyis nem Simicskáé, hanem Soros Györgyé, akinek a kottájából játszanak. Majd szó volt a kormánypropagandáról az ellenzéki médiáról, ahol a rezsibiztos szerint nem is újságírókat "használnak, hanem vadászokat, meg ...
Három halott indiai hegymászó testét találták meg a Mount Everesten.
Szikrázó napsütés és meleg – ezzel köszönti a hetet az időjárás.
Sztrájkra készülnek a nagy áruházláncok dolgozói - tudta meg a Magyar Idők. A lap szerint azért tiltakoznának, mert keveslik a fizetésüket, a cégek viszont nem hajlandóak emelni.
Tizennégyre nőtt a terrorcselekménnyel kapcsolatos letartóztatottak száma.
Észak-Korea hétfőn hajnalban ismét felbocsájtott egy – nagy valószínűséggel – ballisztikus rakétát – adta hírül a dél-koreai hadsereg. A hivatalos nyilatkozatban ugyan azonosítatlanként szerepel a fellőtt tárgy, ám a Yonhap dél-koreai hírügynökségnek egy névtelenül nyilatkozó forrás ...
Több ezer gyermek fordul segítő szervezethez az Egyesült Királyságban a vizsgaidőszak idején átélt s
A közút középtávú felújítási terveiben szerepel és 500 millió kell a győrzámolyi több kilométeres felmart útszakasz burkolatfelújítására. A púpokat addig is el kellett tüntetniük a balesetveszély miatt. Hamarosan viszont indulhat a dunaszegi szakasz aszfaltozása.
Európa már nem számíthat az Amerikai Egyesült Államokra - ez a legfontosabb üzenet.
Példás összefogás jellemzi a vásárosfalui evangélikus templom építését. A falak már állnak. Számos a társadalmi munkaórák száma.
Hatszáz kilogrammos metamfetamin szállítmányt foglalt le, valamint felszámolt egy kábítószeres bandát a kínai és a Fülöp-szigeteki rendőrség - írta hétfőn egy kínai lap a nemzeti kábítószer-ellenőrzési bizottság (CNNCC) bejelentésére hivatkozva.
Kitört Alaszkában egy vulkán vasárnap, és oly magasra lövellte hamuját, hogy az veszélyezteti a légiközlekedést.
Csodás látvány volt, amikor a világító lufik a magasba emelkedtek.
Könnyeivel küszködve vette át Tan Enver Mustafa a Kübekháza tiszteletbeli polgára címet igazoló díszoklevelet a falunapon. A település polgármestere szerint a képviselő-testület minden tagja pártállástól függetlenül támogatta, hogy - ahogy a faluban nevezik - Muszti kapja a kitüntetést, annak ...
A Csepel Sport Club Alapítvány honlapja vasárnap teljesen átalakult, úgy tűnik, az Anonymus hackercsoportnak köszönhetően.
Még több cikk