Hírek

A török hírügynökség információ szerint Ankara kérni fogja a politikus kiadatását.
Tudósítónk végigkövetett egy zöld kisbuszt, ami a Rácz István utcában vett fel 6 állampolgárt, majd elvitte őket a 29-es számú szavazókörig.
Az MSZP-Párbeszéd a GDP 6 százalékáig emelné az oktatási kiadásokat.
Az 1947-ben elhurcolt kisgazda politikus,pécs-patacsi szülőházából emlékházat alakítottak ki.
Mun Dzse In dél-koreai államfő vasárnap Phjongcshangban fogadta a téli olimpia záróünnepségére érkezett magas rangú észak-koreai politikai küldöttség tagjait.
Egy ember megsérült a balesetben.
71 éve, ezen a napon tartóztatták le Kovács Bélát. a Független Kisgazdapárt akkori főtitkárát. A magyar politikus letartóztatásával a szovjetek megmutatták, mennyire semmibe veszik Magyarország szuverenitását - mondta Markó György történész az M1 aktuális csatornán vasárnap, a kommunizmus áldozatainak emléknapján.
A Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója szerint „katasztrofális” hatást gyakorolna a brit gazdaságra, ha a brit EU-tagság megszűnése után a kormány adminisztratív korlátokkal, például vízumrendszer bevezetésével akadályozná az EU-munkavállalók nagy-britanniai letelepedését.
A Hír TV szerkesztési elveiről értekezett Pócs János, amikor jászfényszarui fórumán a kivándorlásról kérdezték. A fideszes országgyűlési képviselő sérelmezte, hogy a támogató hozzászólások nem kerültek be egy korábbi rendezvényéről készített riportunkba.
Vajon gondolta volna Böhm Aranka, hivatásos hisztérika, Karinthy Frigyes halálának végzetes délutánján, 1938. augusztus 29-én – a Voproszi Isztorii 1989-es cikke szerint ezen a napon végezték ki Kun Bélát is –, hogy hat éven belül Birkenauba indul majd utolsó útjára, csak azért, mert ...
A Soros-szervezetek szándékosan a törvények kijátszására tanítják meg az illegális bevándorlókat a kormánypártok szerint. Néhány kattintással el lehet érni az interneten azt a bevándorlóknak szóló szótárt, amely segíthet a menekültügyi eljárásoknál. Felsorol számos olyan kifejezést és ...
Máris 40 százalék körüli a részvétel Hódmezővásárhelyen
Négy éve egész nap nem mentek el ennyien szavazni, mint most a nap első felében.
Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség február 26. és március 4. között Magyarország egész területén fokozott közúti ellenőrzést végez a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok körében.
Ez ismét meghaladta a négy évvel ezelőtti adatokat.
Szél Bernadett szerint a kormánypártok politikusai nem a helyiek érdekeit képviselik,
Nyolc napjuk maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra. A Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a választási bizottságok vasárnap reggelig 22 jelölőszervezet összesen 180 egyéni jelöltjét vették nyilvántartásba. Négy ével ezelőtt, a ...
A miniszter már urnanyitáskor, a kamerákat kerülve leadta szavazatát a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson, és még eredményvárót sem tart a helyi Fidesz.
A Brit Iparszövetség (CBI) vezérigazgatója szerint "katasztrofális" hatást gyakorolna a brit gazdaságra, ha a brit EU-tagság megszűnése után a kormány adminisztratív korlátokkal, például vízumrendszer bevezetésével akadályozná az EU-munkavállalók nagy-britanniai letelepedését.
A tüntetők szerint nemzetellenes tevékenységet folytatnak azok az NGO-k, amelyeket a milliárdos tőzsdespekuláns finanszíroz.
Még több cikk