0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2017.11.23. csütörtök, Kelemen

Hírek

Társai zaklatták az iskolában, az anya hangrögzítővel próbálta megoldani az ügyet.
Szakértők szerint az Iszlám Állam már csak lakatlan sivatagi területeket tart a kezében.
A thm-szabályok megsértéséért büntetett a jegybanki felügyelet.
Az intézmény a fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központtól csaknem 100 millió forint azonnali támogatást kapott, 13 épület fűtésének korszerűsítésére pedig 2,2 milliárd forintnyi uniós forrást nyertek.Rétvári Bence államtitkár szépíti a kórházi fertőzések adatait is. A Szakács ...
Hiába szervezte és utaztatta a választókat, nem jött össze a győzelem.
A Soros-listán szereplő EP-képviselők nagy része megszavazta a dublini rendelet módosítását - írja legfrissebb számában a Figyelő.
A vád szerint a férfi lúggal öntötte le Erika nemi szervét.
Az érintett gyerekek többsége ismeri zaklatóját
Az elkövetők jó manipulátorok, tudják, mit kell mondani a gyereknek - véli a szakértő.
Bécsben áll a bál, miután kiszivárgott egy jegyzőkönyv az államfő éás az EU-nagykövetek találkozójáról.
Körösparti Péter 2001 óta nem engedi el a hallgatók kezét, a HÖK-özésért 178 500 forintot kap, többet, mint egy kezdő tanársegéd.
Anyu palacsintája, nagyi lekvárja – többségünk a felnőttkorban is igényli a gyermekkori ízeit, mert valószínűleg szívesebben is választanánk a mirelit helyett.
Hétről hétre jönnek ki újabb adatok arról, milyen hihetetlen mértékben emelkedett az orvosok, tanárok, vagy épp a mentősök […]
Mint írta, egy abaúji kistelepülésen 2016 júliusában időközi polgármester- és képviselő-testületi választást írtak ki, mert az előző önkormányzat feloszlatta magát. A vádlott polgármesterjelöltként regisztráltatta magát a választási irodánál. A 150 lakosú településen úgy akarta ...
Egy borsodi településre költöztetett be szegény szavazókat, még el is vitte őket szavazni, mégis veszített.
Csalással próbált polgármester lenni egy 61 éves férfi, ellene és társa - egy 64 éves nő - ellen választás rendje elleni bűntett miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség - közölte az MTI-vel Martossy György főügyészhelyettes csütörtökön.
Habverőre cserélte le a vízilabdát Szivós Márton. Természetesen egy percre se keseredjenek el a világbajnok vízlabdázó rajongói, ugyanis a sportoló csak egy pár órára kötötte maga elé a kötényt, hogy egy igazán különleges mézeskalácsot süssön.
A stoppoló játékosok mellett nem ritka, hogy nyolcvannal húznak el a teherautók, de nekik nem lett bajuk. A stáb egyik tagját viszont egy kitolató autó ütötte el.
Magyarország csak abban az esetben kezdené meg a határvédelmi kerítés meghosszabbítását vagy új építését, ha az illegális migráció fő iránya tartósan áttevődne más, a román vagy az ukrán határszakaszra - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában.
A fiatal azt álltja, őt is lakására hívta a pedagógus.
Még több cikk