12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Vasárnap
13°
2018.04.26. csütörtök, Ervin

Hírek

Az elismeréssel egymillió forint jutalom jár.
Az ápolók érték tetten az elkövetőt.
A helyiek úgy tudják, hogy feldíszített hintó várja a szórakozni vágyó ifjú nábobot.
Szíria támogatása kapcsán tartottak konferenciát Brüsszelben, Németország egymilliárd eurót ajánlott fel a menekülőknek. Közben pedig folytatódik a háború a közel-keleti országban.
A Nébih szerint egy magyar élelmiszerlánc terméke a legkiválóbb portéka.
Az Echo TV krémje összeült a Sajtóklub című műsorban, ahol a szombati tüntetést boncolgatták.
Első fokon, nem jogerősen börtön- illetve fegyházbüntetésre ítélte a Budai Központi Kerületi Bíróság azt a négy vádlottat, akik a Gellért-hegyen lengyel és kínai turistákat, valamint magyarokat raboltak ki. A négy vádlottból hármat végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt a bíróság - ...
A 20 százalékos tejfölök majdnem felét találta élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból kifogáso
A 20 százalékos tejfölök majdnem felét találta élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból kifogásolhatónak a Nébih Szupermenta terméktesztje.
Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki tavaly decemberben ököllel ütött meg egy nyíregyházi benzinkúton egy másik férfit, aki trágár szavakkal sértegette őt.
560 éve lépett trónra az utolsó nagy nemzetinek tekinthető uralkodónk.
Ki ne hallott volna a döbbenetről, amikor Puzsér és Hajdú egymásnak ugrott, nem fukarkodva a bántó jelzőkkel. Az ügy a … The post Puzsér: Hajdú Péter pszichopata appeared first on Városi Kurír .
A Szegedi Tudományegyetem standján a 2018-as évre megválasztott tudósok borait kóstolhatja majd a közönség. Rendezvény kategóriában a 2016-os Mádi Furmint és a 2015-ös Pannonhalmi Chanson győzött.
A 20 százalékos tejfölök majdnem felét találta élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból kifogásolhatónak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Szupermenta terméktesztje, minden vizsgált termék tejszínből és a tejföl gyártásához szükséges élő tejsavbaktériumokból készült.
Szemtanúk szerint kedden reggel fegyveres pásztorok rohanták meg az imaházat egy gyászmise alatt, s többeket agyonlőttek vagy megsebesítettek.
Először kerül ilyenre sor Magyarországon: élőben közvetítik a Facebookon egy Parkinson-kóros férfi agyműtétjét.
A taxisok kezdeményezték a tarifaemelést, nem a főváros, és ha az utasok drágának találják a szolgáltatást, akkor sokkal kevesebben ülnek majd taxikba - mondta a főpolgármester az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Még több cikk