11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
13°
Péntek
16°
2017.09.19. kedd, Vilhelmina

Hírek

Elfogták Berlinben az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet két feltételezett tagját, Irakban elkövetett háborús bűncselekményekkel gyanúsítják őket - közölte kedden a német szövetségi legfőbb ügyészség.
Tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős.
Tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős.
A bíróság többezer euróra büntette a három tettest, akik nem tartották be a "jó szamaritánus" törvényt.
Összekötő csoport létrehozását javasolta a szíriai válság politikai rendezésére a francia elnök kedden New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés 72. ülésszakának általános vitájában felszólalva.
Két gép is kimarad Budapest és London között szerdánként a Ryanair járattörlései miatt, év végéig pedig akár 50...
Mészáros Lőrinc nem tette tiszteletét az uniós viziten, és a helyiek sem nagyon foglalkoztak a brüsszeli delegációval.
Nyolcvannál is több határon túli első világháborús emlékmű újulhat meg március végéig százmilliós pályázati forrásból – jelentette be kedden Budapesten a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára.
A legénység maradványaival együtt találtak meg egy első világháborús német tengeralattjárót Belgium partjainál - közölte kedden Carl Decaluwé, Nyugat-Flandria kormányzója.
A ceglédi férfi egy hétéves kislány ellen követett el szexuális erőszakot. Az ítélet nem jogerős.
Rárontott egy családra a pesterzsébeti alpolgármester, miután az apa elpakolt a kocsijuk útjából egy szemeteszsákot. A...
A törvények szigorítását sürgeti Róma főpolgármestere az erőszakok miatt.
Negyven percenként meghal egy ember szívinfarktusban Magyarországon. Az áldozatok többségének már nem is ez az első...
Egy hatéves kislányt húzott be az utcáról az udvarába.
Magyarországra is kerülhetett üvegszilánkokkal szennyezett nugát szelet. Az esetet Németországban észlelték, de...
Egy hétéves kislányt erőszakolt meg. The post Tizenkét év fegyházra ítéltek egy pedofil ceglédi férfit appeared first on 168 óra .
Elkészült az Alteo új debreceni erőműve: a cégnek ez már a második erőműve a városban, amely a helyi hulladéklerakó telepen keletkezett depóniagázból állít elő villamos energiát – közölte ifj. Chikán Attila, az Alteo Nyrt. vezérigazgatója a keddi erőműavatáson.
Az ítélet szerint a fiatalember nem fogadott el pénzt a kezelésekért, de megtévesztette áldozatait, az injekció beadásával pedig veszélybe is sodorta egyiküket. Az álorvos fellebbezett, így az eljárás másodfokon folytatódik.
Elmegyógyintézetbe került az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétvégén Gyáli úton megolt egy nőt.
Kivonul a Webox Magyarországról
Foxpost automaták jönnek helyette.
Illegálisan költözött be egy Dunakeszin lévő házba két asszony, két gyerekkel. Ezután a szomszéd idős nénit...
Még több cikk