13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2017.02.23. csütörtök, Alfréd

Hírek

Egy eleve vesztes ügybe hajszoltuk volna bele magunkat – mondta a 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonásáról Kósa Lajos, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője csütörtök reggel az ATV Start című műsorában.
Egy hajszállal ugyan javított az első becslésen a KSH, de a kiskereskedelem decemberi adatai így is elmaradtak a várakozásoktól.
Indonézia négy leggazdagabb emberének nagyobb a vagyona, mint az ország 100 millió legszegényebb lakójának összesen - derült ki az Oxfam nemzetközi segélyszervezet csütörtöki jelentéséből.
A Török Áramlat mindkét elemének kapacitása évi 15,75 milliárd köbméter lesz.
Gyorsított eljárásban állhat a bíróság elé az a 31 éves budapesti férfi, aki tegnapelőtt betörte egy trolibusz ablakát, majd megpróbált elmenekülni.
Nagyon fontos kérdés, hogy az iskola ki tudja-e egyenlíteni azokat a különbségeket, amelyeket a gyerekek otthonról hoznak – mondta Csapó Benő, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában. A szakértő annak kapcsán volt a műsor vendége, hogy a ...
A rohanó világban a pároknak alig van ideje egymásra.
A Készenléti Rendőrség szolgálatteljesítése közben közlekedési balesetben elhunyt járőrétől ma vesznek végső búcsút - tudatta a police.hu. A rendőrnő február 13-án az M5-ös autópálya leállósávjában éppen igazoltatott egy járművezetőt, amikor elsodorta egy kamion.
102 milliárd forintos fejlesztést tervez a kormány Tokaj és a Felső-Tisza térségében, valamint a Nyírségben.
Tavaly 1,5 százalékkal többen születtek, mint 2015-ben. 1996 óta nem volt ennyi házasságkötés.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke szerint nem kizárt, hogy a kormány nyitott további járulékcsökkentésre, így a tavalyi bérmegállapodást újra lehetne nyitni és egy nagyobb lépésben gondolkozni.
Kilencszeres különbség a minimálbérek összegében az Európai Unió tagállamai között. Luxemburgban fizetik a legmagasabb minimálbért, Magyarország viszont hátul kullog 127 ezer 45 forinttal. Mire elég ez? Szavazzon, ön szerint elég a minimálbér
Vádat emeltek az ellen olasz férfi ellen, aki két nőt megtámadott és mindenüket elvette tőlük. Emellett üzleteket és dohányboltokat is kirabolt még tavaly nyáron Budapesten.
Harmadával emelte meg a fizetését a kormány Mondok Józsefnek, Izsák polgármesterének, aki európai uniós támogatásból építtetett magának és a fiának egy-egy vadászházat.
Az ATV műsorvezetőjével, aki Rónai Egonnal váltásban megkapta az Egyenes beszédet, a vitákkal járó adrenalinfröccsről, a smink szerepéről és Orbán kétértelmű jovialitásáról beszélgettünk. Részlet a friss Magyar Narancsból
Vádat emeltek egy olasz férfi ellen, aki két nőt, valamint üzleteket, dohányboltokat rabolt ki tavaly nyáron Budapesten – közölte a fővárosi főügyész csütörtökön. A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő vádlott ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróság dönt. Ibolya Tibor ...
Még el sem kezdődtek a Brexit-tárgyalások, de a feszültség napról napra nő.
Az önkormányzatok szövetségének elnöke szerint is túl nagy volt az olimpia megrendezésének korrupciós kockázata.
Tavaly 1,5 százalékkal többen születtek és 3,6 százalékkal kevesebben haltak meg, mint 2015-ben, így az egész évet tekintve a természetes fogyás 16 százalékkal csökkent. A tavalyi, ezer élveszületésre jutó 3,9 csecsemőhalálozási adat a valaha mért legkedvezőbb érték. Az előzetes adatok ...
Helyi idő szerint szerdán délután járt le a határidő, és az öt amerikai államon keresztül húzódó, úgynevezett Dakota-olajvezeték ellen tüntetőknek Észak-Dakotában el kellett hagyniuk a tüntetés helyszínét. A protestálók csaknem egy évvel ezelőtt sátortáborokat húztak fel, és ...
A fideszes képviselő azt mondta, neki abból a pénzből tíz fillér nem jár, nincs osztalék a cégben.
Bár az elmúlt három évben bekövetkezett változások a mindennapi életet nehezebbé tették, mindenki bízik abban, hogy az ukrán kormány reformjai előbb-utóbb beérnek.
Három nap után elhallgatott a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László, a merénylet okáról nem hajlandó beszélni. A kihallgatását csak március 8-án kísérlek meg újra a nyomozók.
Nem először – és nyilván nem utoljára – jut eszembe, mennyire gáz lehet megrendelésre írni. Miután a pártpropaganda […]
Még több cikk