0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
2017.11.23. csütörtök, Kelemen

Hírek

Az iraki erők csütörtökön megindították utolsó offenzívájukat az Iszlám Állam dzsihadista szervezet sivatagban bujkáló tagjainak kézre kerítésére, és az általuk birtokolt területek visszaszerzésére.
Az utolsó város visszafoglalása után offenzíva indult a bujkáló dzsihadista egységek felszámolására.
Társai zaklatták az iskolában, az anya hangrögzítővel próbálta megoldani az ügyet.
Szakértők szerint az Iszlám Állam már csak lakatlan sivatagi területeket tart a kezében.
A thm-szabályok megsértéséért büntetett a jegybanki felügyelet.
Az intézmény a fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központtól csaknem 100 millió forint azonnali támogatást kapott, 13 épület fűtésének korszerűsítésére pedig 2,2 milliárd forintnyi uniós forrást nyertek.Rétvári Bence államtitkár szépíti a kórházi fertőzések adatait is. A Szakács ...
Hiába szervezte és utaztatta a választókat, nem jött össze a győzelem.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy 66 éves férfival szemben, aki kiskorú sérelmére követett el bűncselekményt, Mártélyon.
A Soros-listán szereplő EP-képviselők nagy része megszavazta a dublini rendelet módosítását - írja legfrissebb számában a Figyelő.
A vád szerint a férfi lúggal öntötte le Erika nemi szervét.
Sokan jönnek a balkáni útvonalon, de nem annyian, mint korábban.
Az érintett gyerekek többsége ismeri zaklatóját
Az elkövetők jó manipulátorok, tudják, mit kell mondani a gyereknek - véli a szakértő.
Bécsben áll a bál, miután kiszivárgott egy jegyzőkönyv az államfő éás az EU-nagykövetek találkozójáról.
A Kereszténydemokrata Néppárt kezdeményezésére a Magyarországi Zsidó Hitközség vezetői fogadták Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, a KDNP elnökét és Harrach Pétert a párt országgyűlési frakcióvezetőjét - derül ki a Mazsihisz honlapján közzétett beszámolóból.
Körösparti Péter 2001 óta nem engedi el a hallgatók kezét, a HÖK-özésért 178 500 forintot kap, többet, mint egy kezdő tanársegéd.
Anyu palacsintája, nagyi lekvárja – többségünk a felnőttkorban is igényli a gyermekkori ízeit, mert valószínűleg szívesebben is választanánk a mirelit helyett.
Anyagilag nehéz helyzetben lévő embereknek ígért ingyen lakhatást a voksukért.
Kizárt, hogy ennyire hülye a magyar autós! És mégis - állítja egy autós portál. Egy olyan cikket írtak, amit a 3,5 millió magyar autós mindegyikének el kellene olvasni!
Hétről hétre jönnek ki újabb adatok arról, milyen hihetetlen mértékben emelkedett az orvosok, tanárok, vagy épp a mentősök […]
Csalással próbált polgármester lenni egy 61 éves férfi, ellene és társa - egy 64 éves nő - ellen választás rendje elleni bűntett miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség - közölte az MTI-vel Martossy György főügyészhelyettes csütörtökön.
Mint írta, egy abaúji kistelepülésen 2016 júliusában időközi polgármester- és képviselő-testületi választást írtak ki, mert az előző önkormányzat feloszlatta magát. A vádlott polgármesterjelöltként regisztráltatta magát a választási irodánál. A 150 lakosú településen úgy akarta ...
Még több cikk