14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
18°
Péntek
18°
2017.03.28. kedd, Gedeon

Hírek

Német autóipari cégvezetők véleménye szerint az autóeladások emelkedése nem torpan meg a következő évtizedekben sem pusztán attól, hogy a mobilitásban várhatóan növekedni fog a megosztott használatú járművek szerepe.
Gyanús csomag miatt lezárták a washingtoni Fehér Házat és környékét kedden.
Emberölés kísérlete miatt hét év börtönbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy nagyecsedi férfit, aki egy ásóval majdnem teljesen levágta szomszédja fülét. Az ítélet nem jogerős - tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-t.
Egy vény nélküli indiai gyógyszer forgalmazását függeszthetik fel.
A skót parlament kedden a várakozásoknak megfelelően felhatalmazta Nicola Sturgeon skót kormányfőt az újabb skóciai függetlenségi népszavazás előkészületeinek megkezdésére. Az edinburghi törvényhozás kényelmes többséggel, 69:59 arányban szavazta meg az indítványt.
A biztonsági szolgálat lezárta az épületkomplexumot és a környékét is.
A várakozásoknak megfelelően felhatalmazta kedden a skót parlament Nicola Sturgeon skót kormányfőt az újabb skóciai függetlenségi népszavazás előkészületeinek megkezdésére.
A várakozásoknak megfelelően felhatalmazta kedden a skót parlament Nicola Sturgeon skót kormányfőt az újabb skóciai függetlenségi népszavazás előkészületeinek megkezdésére. The post Jöhet a skót függetlenségi népszavazás appeared first on 168 óra .
Infláció, recesszió, a költségvetési kiadások megugrása – egy makrogazdasági elemző és egyben alapkezelő szerint ez vár a brit gazdaságra, ha most egy megegyezés nélküli, vagy zord feltételekkel kötött megegyezésbe torkolló EU kilépési folyamatba vág bele. A Virgin-birodalom feje is ...
Gyanús csomag miatt lezárták a washingtoni Fehér Házat és környékét kedden.
Németországban a szociáldemokrata párt (SPD) ellenállása miatt egyelőre levették a kormány napirendjéről az uniós társállamokból érkező munkavállalók nem Németországban élő gyermekei után járó családi pótlék csökkentésének ügyét - jelentették kedden német hírportálok.
A várakozásoknak megfelelően felhatalmazta kedden a skót parlament Nicola Sturgeon skót kormányfőt az újabb skóciai függetlenségi népszavazás előkészületeinek megkezdésére.
A moszkvai csúcs alkalmából 16, zömmel energetikai témájú kétoldalú együttműködési megállapodást írtak alá a felek.
Megőrizte előnyét az egykori szocialista miniszter, Emmanuel Macron a francia elnöki címért folyó versenyben. A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint Macron a szavazatok 62 százalékát kaphatja a második, döntő fordulóban, így megelőzi vetélytársát, a radikális jobboldali Marine Le Pent. A ...
Rekorder barna törpét talált egy nemzetközi kutatócsoport: az égitest az eddig ismert legtisztább és legnagyobb tömegű barna törpe.
Ki tudod találni? Hány éves volt ez a 12 színész, amikor tiniket játszottak?
Az biztos, hogy már kinőttek a tinikorból, amikor megkapták a szerepet. Mit gondolsz, hány éves volt Rachel McAdams a Bajos csajokban? És Jennifer Grey a Dirty Dancingben? evamagazin.hu
Még több cikk