12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Vasárnap
13°
2018.04.26. csütörtök, Ervin

Rólunk

MI A TOPTALQ?

A toptalq.hu egy egyedi hírgyűjtő oldal, egy "eszköz", amit nektek készítünk, hogy segítsen a gyors és hatékony tájékozódásban. Ha zavar az érzés, hogy esetleg lemaradsz valamiről, akkor használd az oldalunkat! Nálunk a fő hangsúly nem az egyes híreken, hanem az aktuális témákon van - de persze az önálló hírek között is mindig találhattok fontosat, érdekeset. A gyors tájékozódást nagyban segítheti, hogy folyamatosan gyűjtjük és rendszerezzük az épp pörgő témákhoz kapcsolódó anyagokat, mindig két szempont szerint csoportosítva őket.

Nem hisszük, hogy mindig az egyik vagy másik "oldalnak", médiumnak lehet csak igaza. Abban hiszünk, hogy az igazsághoz vezető út az ellentétes vélemények megismerésén át vezet. Ezért, ha a téma indokolja, akkor pro és kontra szempontok szerint, máskor pedig két egymást kiegészítő szempont szerint kerülnek be az anyagok idővonalakra, így teljesebb képet kaphat bárki az adott témában.

Az idővonal miatt bármikor könnyen visszakereshető, visszakövethető egy egy esemény fejlődéstörténete, esetenként sokkal könnyebben használható, mintha a Google segítségével akarnál képbe kerülni vagy valamit visszakeresni. Széleskörűbb, mintha ezt csak az Indexen, Origón, 444-en vagy épp a 888-on, Lokálon, Faktoron próbálnád megtenni.

Mi nem akarjuk eldönteni, megmondani, mi az igazság, mi segíteni szeretnénk, hogy teljesebb képet kaphass a téged érdeklő témákban. Azt reméljük, hogy így olyan anyagokat is megtalálsz, elolvasol, megnézel, amiket egyébként talán nem tennél, vagy amikkel nem is találkoznál, pedig értékesek.

Nem csak közéleti témákkal találkozhatsz nálunk, hanem a hétköznapi élet számtalan területét feldolgozzuk, biztosan találsz mindig valami érdekességet! A témáknál található timeline/idővonal beágyazható, így akár illusztrációként, kiegészítő infóként is használhatod, ha mondjuk blogolsz, és hasznos lehet a cikked témája miatt, vagy épp egy folyamatosan frissülő, a céges honlapodhoz illeszkedő tematikájú hír menüpontot szeretnél készíteni.

Rendszeresen készítünk olyan, regisztrációhoz kötődő felhasználói funkciókat, amikkel további lehetőségeket is megnyitunk számodra! Érdemes követni minket!

HOGYAN HASZNÁLJAM?

Két módon is segítjük számodra a gyors tájékozódást. Akár bizonyos témákban akarsz elmélyülni, akár gyorsan képbe akarsz kerülni a nap fontosabb híreivel kapcsolatban. Előbbi esetben a TÉMÁINK, utóbbi esetben a CÍMLAPUNK a megoldás.

A toptalq.hu egy hírgyűjtő oldal. Vagyis sok más weboldalról gyűjtjük össze a híreket, amiket aztán rendszerezünk. Oldalunk fő egységei a TÉMÁK.

Egy téma szólhat bármiről, lehetnek aktuálisak vagy örökzöldek, de mindig érdekesek. A címlapunkra csak olyan anyagok kerülnek ki, amiket a szerkesztőink érdemesnek találtak erre, azaz megszűrik számodra azt a 7-9.000 cikket, ami naponta beérkezik hozzánk. Ezzel rengeteg időt spórolunk meg számodra és mindig találhatsz érdekes híreket az oldalunkon. Ezeket a cikkeket nem nálunk, hanem mindig a forrásoldalon olvashatod el - az az ő szellemi termékük, tulajdonuk -, mi csak a címet, képet és esetleg egy rövid bevezetőt teszünk közzé belőle.

Ha nem szereted az érzést, hogy lemaradsz valamiről, akkor olvass minket!

Most pörög