Sport

A Puskás-díj a francia Olivier Giroudé lett.
Two teams, FC Barcelona Lassa and Telekom Veszprem finally announced agreement about Aron Palmarsson. The 27-years old Icelandic playmaker joined Spanish champions for “record transfer fee” as Hungarians published on their website. Handball-Planet.com wrote about Palmarsson case and announced that deal is made 10 ...
A hétfő esti Palladium színházban megrendezésre kerülő FIFA-gálán többek között az év legjobb kapusát, az év csapatát, illetve az év játékosát is megválasztották.
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája lett 2017-ben az év játékosa a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél.
Remek idényt tudhat magának Enis Bardhi, aki nyáron igazolt a spanyol Levante együttesébe. A játékos hamar csapatot válthat, hiszen a hírek szerint a francia PSG figyeli a futballistát.
Az amerikai középiskolás vetődése taníthatatlan.
A Real Madrid támadója ötödször érdemelte ki az elismerést.
A rendkívül szoros mérkőzés hajrájában történt a vitatott jelenet.
A Real Madrid támadója ötödször érdemelte ki az elismerést.
A FIFA gálán a portugál klasszist választották 2017 legjobb játékosának.
Ezért érdemes javítanod a bokád rugalmasságán
Ne hagyjtáok ki! A bokád rugalmassága fontos szerepet játszik a futótechnikádban. Megmutatjuk, hogyan tesztelheted le, hogy a te ízületed elég rugalmas-e, illetve az is kiderül, hogyan teheted flexibilisebbé. runnersworld.hu
Sokakat csábít a tornanádaskai álomfizetés, ám szakképzett óvónő alig akadt a jelentkezők közül. A polgármester valószínűleg tovább emeli majd a félmilliós fizetést.
A francia Olivier Giroud nyerte az év legszebb góljáért járó, idén kilencedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) londoni éves gáláján vehetett át.
A legfontosabb és legérdekesebb hétfői hírek a külföldi foci világából, valamint a nemzetközi átigazolási piacról.
A szezon legjobb kapusának Gianluigi Buffont választották, míg a legjobb edzőnek Zidane-t. A Puskás-díj Giroud-é.
A szezon legjobb kapusának Gianluigi Buffont választották, míg a legjobb edzőnek Zidane-t. A Puskás-díj Giroud-é.
A Győri ETO megóvta a Rosztov elleni meccset
A zöld-fehérek indoklása szerint az orosz csapat szabálytalanságát nem vették észre a bírók az utolsó percben Megóvta a Rosztov elleni Bajnokok Ligája mérkőzést a Győri ETO női kézilabdacsapata. A hírt Szabó Tamás, a klub nemzetközi és kommunikációs vezetője jelentette be a Sport Televízió ...
Még több cikk