19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
22°
Szerda
24°
2017.08.20. , István

Sport

Fejsérülés végzett a sportolóval.
A rendőrök nem foglalkoznak az esettel, mert egy eltűnt személyt keresnek.
Így motiválják magukat a sportpszichológusok
Tanuljatok tőlük! Használd a tippjeiket, hogy te is mindig motiváltan menj a terembe! Összegyűjtöttük a leghasznosabb tanácsaikat: runnersworld.hu
Az ellenfél kiabált oda neki gólhelyzetben.
Csengőszóra ébredtek az emberek Debrecen belvárosában vasárnap: reggel több mint ezer kerékpáros tekert végig a karneváli menet útvonalán és folyamatos csengetéssel jelezte, hogy megkezdődött a 48. virágkarnevál a cívisvárosban.
Fernando Álvarez állva maradta a rajt után a budapesti Masters Világbajnokságon. A spanyol úszó egyperces néma csenddel emlékezett meg a barcelonai terrortámadás áldozatairól, csak ezt követően ugrott a vízbe.
Sinsheim — Kiválóan indult a német élvonalbeli bajnokság (Bundesliga) új idénye Szalai Ádám (29) számára. A labdarúgó-válogatott csatára kezdőként kapott lehetőséget a Hoffenheimben a Werder Bremen elleni hazai mérkőzésen az első fordulóban, s gólpasszal hálálta meg Julian Nagelsmann (30) vezetőedző bizalmát.
A román futballistát saját csapattársai támadtak le a gyötrelmesen gyenge büntető után.
Ivkovics csapata 15 ponttal győzte le Izlandot.
Poór Brigitta nyerte a németországi tereptriatlon világkupa-futamot, egy héttel azután, hogy Lengyelországban is diadalmaskodott.
Világbajnoki aranyérme után az Universiadén sem talált legyőzőre a kardvívó Szatmári András: a Vasas versenyzője magabiztos teljesítménnyel szerezte meg a magyar küldöttség első aranyérmét vasárnap.
Budapest — Ha valaki azt hitte, már nem tud meglepődni a magyar úszósport ügyeivel kapcsolatban, most talán átértékeli a véleményét... Bienerth Gusztáv (63), a szövetség elnöke (MÚSZ) az Origónak arról beszélt, nagyra tartja elődjét, a MÚSZ vezetését januárig 24 éven keresztül ellátó ...
Győzött a Lipót és a SFAC is. Hat gól a Szany-Veszkény meccsen.
Világbajnoki aranyérme után az Universiadén sem talált legyőzőre a kardvívó Szatmári András: a Vasas versenyzője magabiztos teljesítménnyel szerezte meg a magyar küldöttség első aranyérmét vasárnap.
Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő üdvözlő táviratot küldött Orbán Viktornak vasárnap az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából. Nem felejtette el megemlíteni a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok további élénkítését sem.
A 31 éves spanyol sztár számára jó előjel az ausztrál tornán való szereplés.
Még több cikk