Sport

Az NB I-ben helyen 5. álló Paksnál köztudottan csak magyar játékosokra támaszkodnak, ennek apropóján volt a Sport TV vendége az atomvárosiak ügyvezetője, Balog Judit.
Sportsteren is lehetsz stílusos!
Felejtsd el a régi rojtos bőrszerkót, inkább legyél elegáns! The post Sportsteren is lehetsz stílusos! appeared first on tesztmotor.hu .
A magyar U19-es válogatott 4-1-es vereséget szenvedett Angliától a macedóniai Eb-elitkör első mérkőzésén.
Győr — Véget ér egy fejezet Görbicz Anita (34) életében – 233 mérkőzés és az ezeken szerzett 1111 gól után nem ölti magára többé a magyar női kézilabda-válogatott címeres mezét.
Sopron — Hatalmas sportdiplomáciai siker, a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) úgy döntött, Sopron rendezi a 2018-as női Euroliga négyes döntőjét.
Van der Sar, Rio Ferdinand és Cristiano Ronaldo is csak ámultan nézték.
4 lépés, hogy szokássá változtasd a futást
Ha kezdők vagytok, és elekadtatok: Pár hétnyi futás után elkezdhetsz hinni abban, hogy tényleg létezik a runner’s high érzés, de mit csinálj addig, amíg eljutsz idáig? runnersworld.hu
93 éves korában elhunyt Pék Miklós, a magyar asztalitenisz legendás alakja, Vas megye örökös pingpong bajnoka.
Az őszi fordulók után folytatódik a 2018-as Európa-bajnokság selejtező csoportsorozata.
A hétre tervezett második felkészülési mérkőzése után is győzelemmel hagyta el a pályát az EU-FIRE Mosonmagyaróvár. Az MKC végig kézben tartva a találkozót, 30-24-re múlta felül az NB I-ben vitézkedő Budaörs csapatát.
Liu Shaolin Sándor az olimpiáról és a világbajnokságról nyilatkozott.
Még több cikk