14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
19°
Holnapután
18°
Péntek
18°
2017.03.28. kedd, Gedeon

Szórakozás

Egy nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatón mutatkozott be az egyre népszerűbb magyar sporteszköz és sportág a Teqball. De hogy pontosan mi is ez, és hogyan kerül a képbe az ország egyik leggazdagabb embere Gattyán György, azt a videónkból megtudhatod.
Emberölés kísérlete miatt hét év börtönbüntetésre ítélt a Nyíregyházi Törvényszék egy nagyecsedi férfit, aki egy ásóval majdnem teljesen levágta szomszédja fülét. Az ítélet nem jogerős - tájékoztatta a törvényszék sajtószóvivője kedden az MTI-t.
A Gesztenyés kertben állították fel Papp László szobrát, aki nemcsak dolgozott a XII. kerületben, az erőnléti edzéseit is ott, a Normafán végezte.
London — Továbbra is titokban tartja Georg­e Michael (†53) családja, mikor helyezik örök nyugalomra a tragikus hirtelenséggel elhunyt popikont.
Az egyik leghíresebb, új zenékre fókuszáló fesztiválon, a brightoni The Great Escape-en eddig olyan zenekarok alapozták meg a jövőjüket, mint a Bastille, a Florence & the Machine, az idei eseményen a The Kolin is bizonyíthat.
The Originals: kezdett a 4. évad – írta infinity at Sorozatjunkie
Új poszt a blogon: Mint tudjuk, a The Vampire Diaries a sorozatzárójával átadta a stafétát a spinoffjának, így péntekenként már a TO szórakoztatja a nézőket a CW-n. Mivel midseason lett a széria, ezért idén kevesebb részre számíthatunk, viszont ezzel megvan az esély arra, hogy egy felettébb ...
Szigetvár ostroma, a 2033-as Mars-misszió, a dunai halak élővilága Budapestnél és a Seuso-kincsek rejtélye is téma lesz a Magyar Tudományos Akadémia filmklubjának vetítésein.
Komoly műtéten kellett átesnie a Lady névre hallgató, 20 éves kutyusnak, aki megszállottan rajong a kóláért.
Lehetnénk még ennél is szerelmesebbek belé?! - Nézd meg Justin Trudeau szexi tetoválását!
Annyira dögös ez a pasi! Kanada miniszterelnökének felkarját díszíti a cseppet sem diszkrét rajz. joy.hu
A héten végre a mozikban a kutlikus anime remake-je, a Páncélba zárt szellem. Ennek kapcsán legújabb listánkban összegyűjtöttük azokat a 2017-es sci-fiket, melyekre érdemes lesz odafigyelni. Ti melyiket várjátok a legjobban? A héten végre a mozikban a kutlikus anime remake-je, a Páncélba zárt ...
Eredeti vs. remake: szavazzátok meg, szerintetek melyik a jobb!
Általában megoszlik a vélemény arról, hogy egy film eredeti vagy remake változata sikerült-e jobban. Én úgy vettem észre, többnyire az embereknek az tetszik, amit először láttak, de azért el kell ismerni, hogy olykor a felújított verzió lekörözi a régebbit. Szavazzuk meg együtt, hogy az alábbi ...
Egy apa és lánya került előzetes letartóztatásba Salgótarjánban, azzal gyanúsítják őket, hogy lakásukon kábítószert árultak; az apa kitartottság, pénzhamisítás és emberkereskedelem miatt többszörösen büntetett előéletű, lánya ellen két további büntetőeljárás folyik - közölte a ...
Budapest — Makány Márta neve már biztosan sokaknak ismerős, hiszen ha az ember egyedi estélyi vagy esküvői ruhát keres magának, az ő kreációi szinte megkerülhetetlenek.
Solti György nevét viselő nemzetközi karmesterversenyt rendez a Filharmónia Magyarország októbertől decemberig, a megmérettetésre május 1-jéig jelentkezhetnek az 1979. január 1. után született karnagyok.
Holic/Hodonín – Halálos gázolás történt kedden hajnalban a szlovák-cseh határátkelő közelében.
Hátborzongatóan néz ki ez az elhagyatott szovjet űrhajó, amit több mint két évtizede hagytak magára egy bunkerben.
Hamarosan a boltokba kerül a csapat legújabb nagylemeze, tegnap pedig arról számoltak be, hogy már egy kisfilm is készülőben van.
Funchal – Portugáliában repülőteret neveztek el Cristiano Ronaldóról (32), a Real Madrid négyszeres aranylabdás futballistájáról.
Még több cikk