16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Péntek
24°
2017.07.25. kedd, Kristóf, Jakab

Szórakozás

8 dolog, ami minden férfinak eszébe jut, amikor orálisan kényezteti a párját
A ti pasitoknak is... Legyünk őszinték: ahogy lekerül a csajról a bugyi, nem vagyunk képesek józanul gondolkodni. Valami ilyesmi jár a fejünkben: „Meztelen nő. Muszáj megérinteni.” joy.hu
Enyedi Ildikó, az Arany Medve-díjas Testről és lélekről rendezője is tagja lesz az augusztus végén kezdődő 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál zsűrijének.
A magyar női vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a magyarországi vizes világbajnokságon, miután a hétfői negyeddöntőben 6-4-re kikapott a kanadai együttestől.
A magyar női vízilabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a magyarországi vizes világbajnokságon, miután a hétfői negyeddöntőben 6-4-re kikapott a kanadai együttestől.
Ártalmas-e nőknél a „felül semmi” napfürdőzés? Általában nem növeli a mellrák kockázatát.
Mivel némelyik nagyon veszélyes, a legkisebb gyanú esetén is bőrgyógyászhoz kel fordulni. Általában haladéktalanul kezelésre szorulnak!
Nyíregyháza — A vér is megfagyott a nyíregyházi lakókban, amikor panelházuk fölött alig pár méterre zúgott el egy permetező repülőgép a napokban.
A sok és nem ritkán riasztó figyelmeztetések miatt széles körben kialakult a napozással szembeni averzió. Ma már a tejfehér test és bőr a menő.
Egy szingapúri modellből lett fényképész kápráztatta el az internetet.
A fejlett ipari országokban a bőrráktól való félelem miatt az anyák gyakran átesnek a ló túloldalára.
A munkából hazaérve figyelt fel rá az édesapa, hogy négyhetes kisbabájuk másképp sír, mint szokott.
Wow! Már 24 éves az Igazából szerelem csodás hangú kislánya és még elképesztőbben énekel
Emlékeztek rá? Ilyen csinos még mindig! Arról nem is beszélve, hogy milyen gyönyörű nő. joy.hu
Egy idő óta tartunk a mindenféle sugárzásoktól. Annyiféle (ízelítőül: röntgen-, mikrohullámú-) sugárzásról mondták már ki, hogy veszedelmesek, hogy már a napsugaraktól is tarthatunk.
Budapest — Csúszdaparkba viszi a Blikk a budapesti Salamon Gézát, feleségét, Ildikót és unokáit. A férfi nem először járt szerencsével: tavasszal 30 ezer forint ütötte a markát. A Balaton mellett mosolygott rájuk a szerencse, épp nyaralnak, és a vakáció alatt is a Blikk-kel kezdik a napot. Így ...
Végre itt a nyár, az önfeledt fürdőzés és napfürdőzés ideje. Mindannyian imádjuk a napsütést, hiszen jó kedvre hangol, energiával tölt fel és jót tesz az egészségünknek is. Így volt ez, így éreztük évszázadokon át. Aztán napjainkra valami megváltozott.
Hét magyar film is indul a 23. Szarajevói Filmfesztivál versenyprogramjában a rövid-, a dokumentum- és a diákfilmek kategóriájában.
Közel 200 utast kellett kimenekíteni egy dunai hajóról, miután egyelőre ismeretlen okból tűz ütött ki a fedélzeten.
Budapest — Őrjítően nagy sikert aratott Hosszú Katinka (28).
Új poszt a blogon: Comic-Con ide vagy oda, Mr. Robot-előzetes nélkül maradtunk, de azért egy képünk már van a 3. évadhoz. Ilyenkor kell képaláírást gyártani.   www.sorozatjunkie.hu
26 gyönyörű, minimalista tetoválás
Aprók, de mutatósak. Inspiráció azoknak, akik valami diszkréttel kezdenének. joy.hu
Magyarország — Már csak nyolc napig vethetik be vonzerejüket hölgy olvasóink bikinifotós játékunkon. Játékunk augusztus 2-án véget ér. Addig lehet beküldeni a riporter@blikk.hu címre, névvel és telefonszámmal.
A zsűri különdíjával jutalmazták Vranik Roland Az állampolgár című filmjét a Japánban rendezett Skip City Nemzetközi Filmfesztiválon.
Már 14 év telt el a Született feleségek első része óta: Egyes szereplők mostanra szinte felismerhetetlenek
Szerintetek ki változott a legtöbbet? Nagyon csodálkozni fogsz, hogy néznek ki most. joy.hu
Még több cikk