10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
12°
2018.02.25. , Géza

Szórakozás

Penza — Beszédes nevet kapott az a 2016-ban Oroszországban befogadott fiatal puma, akit Alekszandr Dmitrijev és felesége, Marija a saját lakásában, házi kedvencként tart.
SPOILER VESZÉLY: A 8+1 legszomorúbb filmbefejezés, amin még mindig nem tudunk túllendülni
Szerintetek melyik a legszomorúbb? Két szó: nincs igazság. joy.hu
Boulder — Az észak-korea­i atomfenyegetés árnyékában felmerül a kérdés: fenyeget a III. világháború réme?
Izgatottan várja a 70 esztendős művész, miként viszi színpadra Vidnyánszky Attila Gárdonyi Géza Egri csillagok című művét a Nemzeti Színházban, 50 évvel a l­egendás film után.
Vasvári Vivi, a Feleségek luxuskivitelben sztárja már majdnem 8 hónapos terhes.
Új poszt a blogon: Azt hiszem, hogy már érett a kérdés, mert ebben a szezonban nem csak a Legends of Tomorrow (ugyebár) produkált time loop, azaz időhurkos epizódot, hanem a Star Trek: Discovery, a Dark Matter és a The Good Place is, sőt, korábban a The Mindy Project is például. Ha pedig hátrébb ...
Zsámbók — Éppen jól jött a Blikk nyereménye Kolozsi Józsefnek (79)! A zsámboki férfi már két éve tervezgette a háza tetejének felújítását, és a Nagy dobáson nyert 50 ezer forintból végre bele is kezdhet.
Los Angeles — Tündéri vi­deót tett közzé kisbabájáról Jessica Alba (36), aki alig két hónapja adott életet harmadik gyermekének.
Harry herceg és Meghan Markle május 19-én kötik össze az életüket, és annyira biztosak a kapcsolatukban, hogy a herceg két volt barátnőjét is meghívták rá.
Rendhagyó módon keres magának partnert a tinderező férfi.
Szex az első randin: 5 nő elmesélte, mi következett ezután
Tényleg ennyit számít? Őszinte történetek következnek! joy.hu
Íme, az elszalasztott lehetőségek betegsége. Vajon létezik belőle kiút?
George Harrison 2001. november 29-én távozott ebből az anyagi világból.
Hadilábon áll a tényekkel, és inkább sztárjainak kínál csillogást Steven Spielberg új filmje a Pentagon-iratok kiszivárogtatásáról. Egyben a kormányzati hazugságok leleplezésének szükségességéről és a sajtószabadság fontosságáról küld üzenetet Donald Trumpnak és minden illiberális politikusnak.
Az Action senkinek sem kegyelmez – érkezik az 'Ébredő erő' album | Rockbook.hu
Ilyen lett a holnap megjelenő Action lemez! Újra rátalált önmagára az Action – hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy ezzel a mondattal kezdem... rockbook.hu
Elhunyt 54 évesen szívroham következtében Szridevi Kapúr bollywoodi szupersztár, aki mintegy 300 filmben szerepelt csaknem öt évtizedes pályafutása alatt.
Döglött, véres, megnyúzott rókának maszkírozott lány és társai tüntettek a Milánói Divathéten. Az állatjogi aktivisták minden alkalmat megragadnak, hogy felhívják a figyelmet: a szőrme az állatokhoz tartozik, nem vehetjük el tőlük! És az aktivisták sosem bízzák a véletlenre, hogy ...
Még több cikk