12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Vasárnap
13°
2018.04.26. csütörtök, Ervin

Szórakozás

A harmadik gyermeke születése óta a hercegnek mintha állandóan leragadna a szeme a fáradtságtól. Nézd csak!
Új poszt a blogon: Végre egy sorozat, ami új nézőket próbál szerezni? Aki odavan a bűnözős akciósorozatokért és Denis Leary-ért, az talán az Animal Kingdom 3. évadjába is belenézhet, főleg, hogy egy elég korrekt, hosszú előzetes jött hozzá a tovább mögé, ami mellé odaszórom a felgyűlt ...
Szervátiusz Tibor 1930. július 26-án született Kolozsváron. Édesapja, Szervátiusz Jenő volt az első mestere, a tőle átvett népi fafaragás, a székely népművészet szobrászati elemeit fejlesztette tovább.
Mindenféle extrával készülnek az alkalomra A New World Interactive multiplayer, második világháborúban lövöldözős játéka hamarosan ingyenes próbakört tart, közben pedig extra események is lesznek hozzá.
Tom Hanks-rajongók, ide süssetek: Imádjuk Tomot és a filmjeit, ezért gondoltuk, összeállítunk egy kis műveltségi teszt a színész tiszteletére. evamagazin.hu
Vigyünk magunkkal majd pelenkát is a moziba, ne csak kólát - A rendező új részleteket osztott meg a készülő horrorról. mafab.hu
Maki Stevenson séf, Soós Bertalan fotós és Jókuti András, a Világevő blog szerzője, osztotta meg a japán gasztronómiával kapcsolatos személyes tapasztalatait, élményeit.
A 20 százalékos tejfölök majdnem felét találta élelmiszerbiztonsági és minőségi szempontból kifogáso
VÉGRE! Hosszas találgatás után lehullt a lepel a tehetségkutató női mentoráról.
Ki ne hallott volna a döbbenetről, amikor Puzsér és Hajdú egymásnak ugrott, nem fukarkodva a bántó jelzőkkel. Az ügy a … The post Puzsér: Hajdú Péter pszichopata appeared first on Városi Kurír .
Mint sok minden másban, a szülők példája ebben is ragadós. De azért van még néhány tényező, ami befolyásolhatja a hulladékgyűjtést.
Először kerül ilyenre sor Magyarországon: élőben közvetítik a Facebookon egy Parkinson-kóros férfi agyműtétjét.
Új poszt a blogon: Szeptemberben folytatódik a Guy Ritchie-féle mozifilm (itthon: Blöff) alapján készített Crackle-sorozat, a Snatch, amiről itt írtunk ugyan egyet, de évadkritikánk nincs még hozzá (viszont a kommentek elég részletesek, ha valakit érdekel), én pedig még el sem kezdtem (pedig még ...
Nagyszerű könyvből készít adaptációt Hollywood.
Úgy tűnik, Vilmos hercegnek olyannyira nincs ideje pihenni, hogy majdnem a Westminster apátságban hajtotta álomra a fejét.
Az óvónőnek készülő fiatal a hazai fizetésének hétszeresését kaphatja meg, ha elvállalja egy írországi intézmény állásajánlatát. Mészáros Luca azzal vált ismertté, hogy az újabb Fidesz-győzelem után megírta: a mai 22 éveseknek nincs jövő képe Magyarországon.
Próbáltál már belenagyítani a kezeddel az olvasott könyv szövegébe?
Még több cikk