21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
23°
Csütörtök
23°
2017.05.29. hétfõ, Magdolna

Gasztro

A zsályát felaprítjuk, összekeverjük sóval, és bedörzsöljük vele a libahúst. Lábasba tesszük, öntünk alá 1-2 dl vizet, lassú tűzön pároljuk, míg a szárnyakból ki nem jön a zsírja. Ehhez legalább másfél órára lesz
Az öntethez a gyömbért meghámozom, nagyon finomra összeaprítom, és a szárnyasalaplével 3-4 percig főzöm. A chilipaprikát megmosom, kettévágom, a magvait eltávolítom, majd hajszálvékony csíkokra vágom. A hagymát megtisztítom,
ELŐKÉSZÍTÉS: 40 perc SÜTÉS: 12 perc HŰTÉS: 1 óra. - Elektromos habverővel több percig keverjük az öt tojás sárgáját a cukorral, mindaddig, míg jól meg nem nő a tömege. Egy másik tálban habot verünk a fehérjékből. Egy
Ezért fogysz le a mogyoróvajtól
Ti is imádjátok? Eddig bűnösnek érezted magad azért, mert rendszeresen eszel magas kalóriatartalmú mogyoróvajat? Nem kell, hiszen egy igazi fogyókúrás nasi! shape.hu
Belegondoltál már, hogy állítják elő az egyik legalapvetőbb ételünket?
A gyerekek napok óta mást sem esznek.
Gordon Ramsay a főzésen kívül csak egy dolgot tud jobban: kritizálni. A sztárséf szerint vannak "alapételek", amiket bárkinek el kell tudni készíteni.
Még több cikk