4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
15°
Kedd
15°
2017.04.29. szombat, Péter

Gasztro

A bolognai spagettit mindenki ismeri, valószínűleg szeretik is. Köze van hozzá, hisz ez is spagetti, csak egy kicsit másképp. Kóstolják meg!
Elérkezett a nap, amikor kiderül, ki lesz a Borászok Borásza 2017-ben. Mi pedig, egyenesen a helyszínről, élőben közvetítjük a díjátadó eseményeit.
A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International du Vin borversenyen, amelyet 41. alkalommal rendeztek meg Bordeaux-ban. The post Hat aranyérmet nyertek a tokaji borok Bordeaux-ban appeared first on 168 óra .
Mai hal: ami nem más, mint egy legényétel két serpenyőben - nem egyben. Csak ennyi az eltérés, mert ez is igazi legényétel. Nem csak legényeknek!
Brokkoli és spárga is van benne, mégis szeretni fogja a család.
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fajta sót használunk az ételeink ízesítéséhez!
Kibírod, hogy miután megnézted a videót, ne rohanj el azonnal créme brulée-t készíteni?
A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International du Vin borversenyen, amelyet 41. alkalommal rendeztek meg Bordeaux-ban.
Mai receptünk egy könnyen elkészíthető angol sütemény, almás crumble, avagy más néven morzsasütemény. Egyszerű összedobni és vanília fagyival egyszerűen mennyei. Május elsejére érdemes elkészíteni. :# #6 db alma #120 g vaj #150 g liszt #100 g cukor #80 g dará...
Még több cikk