-5 °C, Budapest
-5 °C
Budapest
Holnap
-9°
Holnapután
-5°
Szombat
2018.01.17. szerda, Antal

Tech-Tudomány

Fontos szerepet játszott Németországban egy gyilkossági ügy nyomozásában az iPhone-ra telepített Apple Health alkalmazás.
Phil Spencer is részt vett Major Nelson legutóbbi podcastjában, ahol megerősítette, a Microsoft már most az idei júniusi E3 műsorát szervezi, tervezi, ami állítólag sokkal jobb lesz, mint a tavalyi.
Kifejezetten kellemetlen híreket közölt velünk a legfrissebb statisztikákra hivatkozva a Digitimes csapata, akik arról írtak, hogy az elemzők szerint drasztikus csökkenés várható jövőre a gamer notebookok piacán, így a spekulánsok egyöntetűen csökkentették előrejelzéseiket. A pontos számok ...
A tavalyi spambot támadást indító weboldal üzemeltetőjét akár tíz évre is lecsukhatják, miután 150 ezer kéretlen üzenet szórta meg a Twitch-et.
Bár a Sony egyelőre még semmit sem jelentett be hivatalosan, az amerikai Gamestop kínálatában azonban felütötte a fejét a God of War speciális gyűjtői kiadása, mely Stone Mason Edition név alatt elképesztő tartalmakat garantál számunkra. A kérdéses csomag ugyanis az alapjáték mellett tartalmaz majd 9 hüvelyk maga...
A Galaxy S9 viszont már az MWC alatt bemutatkozik majd.
A kisebb áramfogyasztás mellett a környezetbarát jelleget is kiemelik.
Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.
Ezt várják a kütyürajongók az idei évtől
Jön az 5G-alapú fogyasztói jövő. A világ okostelefon-felhasználóinak 44 százaléka fizetni is hajlandó az 5G szolgáltatásokért, a fogyasztók szerint ugyanakkor az 5G-alapú jövőben a díjazást már nem az elfogyasztott gigabájok száma fogja meghatározni. tozsdeforum.hu
A Capcom két friss kedvcsinálóval lepett meg minket a Street Fighter V: Arcade Edition-höz kapcsolódóan, amelyek közül az egyik a megjelenés örömére kiadott launch trailer lett a sorban. Bár a felvétel látványos, jelenleg azonban a második videó ennél sokkal érdekesebb, lévén ezen egy újabb karakter, név szerint ...
A luxusórákat gyártó svájci TAG Heuer félig-meddig újdonsága érdemelte ki a világ legdrágább androidos okosórája címet.
A Telenor Csoport vezérigazgatója, Sigve Brekke kihívást hirdetett a vállalatcsoport 12 tagvállalatának több mint 30 ezer dolgozója körében. A munkavállalók azt kapták feladatul, hogy 2018-ban minimum 40 óra oktatáson vegyenek részt, hogy már új kompetenciákkal felkészülve alakíthassák a digitális jövőt.
Továbbra is nagyon keveset tudni a Shenmue III felújított változatáról, de a hosszas hallgatást ezúttal legalább három olyan képpel törték meg az alkotók, amiből azért körvonalazódik, haladnak a munkálatok.
Kivégzik a Wi-Fi hálózatot az egyes Google eszközök
A Cast funkcióval rendelkező termékek egymás után kutakodnak, de olyannyira, hogy az egyes routerek nem bírják a terhelést.
Ismét olvasóink szavazatai döntenek arról, hogy mely játékok kapják az egyes kategóriák díjait.
Még több cikk