1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Szombat
2017.02.22. szerda, Gerzson

Tech-Tudomány

A Ubisoft „elfelejtette” megemlíteni a legutóbbi frissítés egy titkos részletét.
Talán nem lövünk mellé nagyon azzal, ha a videót feltöltő tag, illetve a Vissza a jövőbe őrült zsenije, Dr. Emmett Brown között némi külső hasonlóságot találunk. Hősünk ugyanakkor nem csupán egy kocka, akinek jól áll a kezében egy elektronikai berendezés, hanem egy igazi művész – és maga ...
Az első rész gyorsan, a második már lassabban felejthető volt. Milyen lesz a harmadik?
Bele fognak nézni a menekültek mobiljába Németországban
Sem a tulajdonos engedélye, sem indoklás nem kell majd hozzá. Heteken belül elfogadják a jogszabályt.
Egész rajokat, illetve azok tagjait is tudjuk már mozgatni az emberi szervezeten belül.
Hogyan készült Styx, az apró goblin?
Fennállásának 10. évfordulóját ünnepli a brnói Masaryk Egyetem által működtetett cseh kutatóállomás az Antarktiszon: a Mendel bázison eddig szolgált kutatók nevéhez fűződik egy új baktérium, valamint egy őskori tengeri ragadozó maradványainak a felfedezése, továbbá ők mérték az eddigi ...
A Banned Footage 1-2 mostantól mindhárom platformra elérhető.
A napi négy órát vagy annál kevesebbet alvó emberek esetében nagyobb a valószínűsége a depresszió és az öngyilkos gondolatok jelentkezésének - derült ki egy dél-koreai tanulmányból.
Kanazawa városának visszaszerzésében segédkeztünk.
A világ szántóföldjei kétharmadában átlagosan kilenc százalékkal kevesebb lesz a szelén a klímaváltozás miatt az évszázad végére.
A Hitman megfilmesítésére tett próbálkozások pocsék eredménnyel zárultak, de egy tehetséges rendező szívesen újra megpróbálná a dolgot.
Kiszivárgott mérési eredmények alapján párban van a Core i7-6900K-val.
Sok felhasználó nem érte el kedden este YouTube-ot, csak hibaüzenetet dob(ott) a videomegosztó.
Várhatóan rengeteg Horizon: Zero Dawn kópia fogja majd megtalálni a gazdáját. Könnyen lehet, hogy eladások terén vetekedni fog az Uncharted 4-el.
A Square Enix egyből kettőt lépett, bejelentették, hogy egy új szerepjátékkal készülnek, melyhez egy új stúdiót is létrehoztak.
Vizsgálatot indítanak több uniós ország hatóságai a Microsoft ellen amiatt, mert a gyanú szerint a Microsoft nem megfelelően kezeli az adatokat, melyeket a Windows begyűjt a felhasználókról.
Még több cikk