-10 °C, Budapest
-10 °C
Budapest
Holnap
-5°
Holnapután
-8°
Péntek
-8°
2017.01.24. kedd, Timót

Tech-Tudomány

Megjelent a Halo Wars 2 hivatalos PC-s gépigénye.
Amit Obama épített, azt Trump mielőbb lerombolja – úgy tűnik, az interneten is.
A klímaváltozásra vezetik vissza a Zürichi Műszaki Egyetem (ETH) geológusai az Alpok legnagyobb gleccsere, az Aletsch egy lejtőjének évi 30 centiméteres csúszását.
Megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire elfogadhatóak a közösségi platformokon alkalmazott véleményközvetítő robotszoftverek.
Sajnálatát fejezte ki a spanyol külügyminiszter amiatt, hogy a Fehér Ház megszüntette weboldalának spanyol nyelvű verzióját. Alfonso Dastis erről egy barcelonai sajtótájékoztatón beszélt.
A Magyar Kultúra napján nyitotta meg kapuit az ország első olyan e-learning felülete, amely lehetőséget teremt a díjmentes publikálásra, ugyanakkor az oktatók és szerzők jelentős bevételre tehetnek szert tananyagaik online értékesítéséből. A kizárólag magyar fejlesztők munkája nyomán ...
Az nem újdonság, hogy alapvetően alakul át írásbeli és vizuális kultúránk az internet és az okostelefonok elterjedésének köszönhetően. Ennek egyik mérhető jele, hogy a gyermekek egyre kevesebbet írnak iskolán kívül, ráadásul amikor írnak, akkor jórészt a különböző közösségi oldalakra ...
Gravity Rush 2 teszt
A gravitációnak fittyet hányó hősnőnk, Kat elvesztette képességeit, ráadásul egy teljesen új városban kell megtanulnia mindent. Jirga Para Lhao lakói azonban örülnek az új jövevénynek, tennivaló szép számmal akad.
Az Apple ma frissítette több rendszerét is, megjelent az iOS 10.2.1, a macOS 10.12.3, a watchOS 3.1.3 és a tvOS 10.1.1. Verziószámok..verziószámok mindenhol! Milyen újdonságokra kell számítani? Gyakorlatilag semmire, az Apple az új iOS 10.2.1 verzióban a hibák javítására és a teljesítmény ...
Most, hogy a Samsung nyilvánosságra hozta, hogy mi is történt a Galaxy Note7-tel, mi is tisztábban látunk. DJ Koh azt is elmondta, hogy az új készülékeknél fokozottan ellenőrzik az alkatrészek minőségét, illetve azt is, hogy nem az MWC-n mutatkozik be a Galaxy S8. Ez nem minden, arról is beszélt, ...
A kutatói életpályához jobban igazodó, új pályázati konstrukciókkal bővülve, megnövelt, 12 milliárd forintos keretösszeggel tette közzé a felfedező kutatásokat ösztönző felhívásokat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal).
Inkább virtuálisan vadásszunk, mintsem a valóságban…
Az EA/Origin Access előfizetői tíz órát játszhatnak az új epizóddal, ráadásul több nappal a megjelenése előtt. Ekkortól lesz elérhető a próba.
Az előfizetők már március közepétől kipróbálhatják a várva várt játékot.
A legtöbb neves tesztelőtől maximum pontszámot kapott a Mass Effect 2. Ha letöltené, most siessen: rövid ideig még ingyen van.
A tavalyi mozifilmhez kapcsolódnak az új pálya feladatai.
Ezen a héten az Oscar®-díjas Ben Affleck legújabb alkotása AZ ÉJSZAKA TÖRVÉNYE érkezik a mozikba! Dennis Lehane a Titokzatos folyó, a Hideg nyomon, a Viharsziget és a Piszkos pénz írójának regényéből különleges hangulatú, vad gengszterfilm született, amely az alkoholtilalom időszakának egy ...
Két önjáró elektromos minibuszt helyeztek üzembe hétfőn két párizsi pályaudvar között, kísérletképpen a légszennyezés és a közlekedési dugók elleni küzdelem jegyében.
Még több cikk