14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
Hétfő
10°
2017.03.24. péntek, Gábor

Tech-Tudomány

Bár ebben a számban nem csak a számítógépes játékok, hanem táblás és kártyajátékok is benne vannak, lenyűgöző teljesítmény.
A magyar digitális ökoszisztéma legjelentősebb szereplői, állami infokommunikációs megoldások, a jövő innovációi, több száz üzleti tárgyalás egy látványos, izgalmas és teltházas pavilonban – Ez volt a magyar stand 2017-ben a CeBIT-en.
Jövő héten mutatkozik be a Dark Souls harmadik részének utolsó DLC-je, a The Ringed City, amiben utunk a világ végéhez vezet, ahol aztán új helyszíneket fedezhetünk fel és új ellenfeleket gyűrhetünk majd le.
Vannak még be nem szolgáltatott készülékek, azokat lőnék le távolról egy szoftverfrissítéssel.
A Fujitsu "Identity as a Service" szolgáltatással fokozza ügyfelei biztonságát, és egyszerűsíti a jogosultságkezelést.
Világméretű vizsgálat erősítette meg, hogy a rákhoz vezető génmutációk nagyjából kétharmadáért a biológiai balszerencse a felelős, és a kialakulásuk zöme nem a környezethez vagy az életstílushoz kapcsolható.
Megérkezett Androidra is a Super Mario Run, és hát... - Teszt
Még tavaly decemberben törte meg a Nintendo a több mint 30 éves exkluzivitást, így elsőként az iOS-es eszközökön jelent meg a konzolokon kívül Super Mario. Majd pár nap alatt, több tíz millióan kezdtek el vele játszani, azonban hasonlóan a Pokémon GO-hoz, ez a lufi is gyorsan kidurrant. Azonban a ...
Egy Hódmezeővásárhely közelében lévő szarmata kori településhez tartozó temetőben bukkantak rá.
Visszavonulásra készül Brian Fargo, a játékipar egyik élő, és még mindig aktív legendája, aki 1983-ban alapította meg a legendás Interplay-t, tehát a több mint 30 év alatt letett már egyet és mást arra a bizonyos asztalra. Aki nem tudná, neki köszönhetjük többek között a Fallout-sorozatot, de ...
A Total War oldalra fellőtt visszaszámláló tanúsága alapján a Creative Assembly nagy bejelentésre készül. Folytatódhat a Warhammer?
Pár óra alatt zúdult le a rekordméretű özönvíz. Az El Nino miatt van minden.
Egy lágy női hang szólít. Lassan kinyitom a szemem, körülnézek. Nem tudom hol vagyok - egy különleges, sejtelmes helyen fekszem, félhomály vesz körül. Az emelvényen ahol szinte anyaszült meztelenül fekszem, valami folyadék vesz körül. A hang a nevemen szólít. Leugrom az emelvényről, kijáratot ...
Két hét van még hátra a Bulletstorm felújított változatának megjelenéséig, de a Gearbox már most kidobta a Duke Nukemmel is erősítő Full Clip Edition utolsó, premier előtti előzetesét.
Az App Storeban ezen a héten a Musemage nevezetű alkalmazás lett ingyenes. 4 dollár helyett hét napig ingyen tölthetjük le iOS eszközeinkre. A Musemage egy sokszínű fotós alkalmazás. Fotózásnál választhatunk HDR módot, fotózhatunk manuális beállításokkal, de a szűrök se maradtak ki az ...
Vasalható napelem
Sok technológia próbál versenyre kelni a szilícium alapú napelemekkel, de eddig elég kevés volt az ígéretes próbálkozás.
Midnight Black néven is lesz fekete OnePlus 3T
Ebből valamivel több lesz kapható, mint a colette edition variációból, de ez sem lesz tömegtermék. Pedig már a OnePlus 3-at is fekete külsővel tervezték piacra dobni.
29 ország - köztük Magyarország - együtt kíván dolgozni az önvezető, autonóm járművek akadály nélküli közlekedésén az Európai Unióban.
Street Fighter 5 – jövő héten ingyen kipróbálható lesz
A Capcom verekedős játéka, a Street Fighter 5 javításokon esik át, ennek apropóján jövő héten ingyen kipróbálható lesz Steamen.
Még több cikk