11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
19°
2018.03.21. szerda, Benedek

Tech-Tudomány

4000 éves sumér kikötőt találtak Dél-Irakban
Egy olasz és iraki régészekből álló csapat egy hozzávetőlegesen 4 ezer éves sumér kikötő maradványaira bukkant Mezopotámiában. A régészeti szenzáció és a számos lelet különleges bepillantást engedhet majd a világ legősibb civilizációjába.
Pénteken kerül boltokba a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A premier apropóján megérkezett a launch trailer, amely bő egypercnyi ízelítőt ad a két főhős kalandjaiból.
Újabb különleges, kifejezetten gamereknek szánt számítógépházakat mutatott be a minap a Thermaltake csapata, akik a View 37 névre keresztelt, kétféle variánsban kapható házikó esetében bizonyára a futurizmust tartották a legfontosabbnak. Ennek az oka leginkább a megjelenésben keresendő, hiszen a gépház plexi ol...
És addig nem is térnek vissza, amíg a Facebook adatkezelése körül felmerült problémák meg nem oldódnak.
A Magyar Nemzeti Bank most debütált új platformja az innovatív pénzügyi lehetőségek megvalósulását, és a fintechkezdeményezéseket segíti a felhasználói igényeknek megfelelően. The post Az MNB támogatja a pénzügyi innovációt appeared first on StartUp! Magazin .
Március 21-én fokozott figyelem irányul a Down-szindrómásokra.
„Ha valaki lövöldözős játékot akar, akkor vegye elő a Gears of Wart” Pénteken fog megjelenni a Brothers: A Tale of Two Sons rendezőjének új játéka, amelyet magával az Oscar-díjátadónak beszólogató fejlesztővel próbáltunk ki.
Habár az eredeti tervek szerint csak Kínában került volna boltokba, most már globális premierre készülődik a HTC, és a világon mindenhol kapható lesz a HTC Vive Focus. A VR-szemüveghez még PC sem szükséges.
Mivel az IO Interactive szerint még mindig sok olyan Hitman vásárló van, aki az alapjátékon felül nem ruházott be a további tartalmakra, ezért egyfajta kedvcsináló gyanánt most ingyen letölthetővé tették a 47-es ügynök kalandjához megjelent második epizódot. A Spring Pack részeként így a ...
Májusban jelenik meg Street Fighter 30th Anniversary Collection, ami 12 klasszikus Street Figher játékot hoz el a jelenlegi platformokra.
Megkapta megjelenési dátumát a Street Fighter 30th Anniversary Collection.
A legtöbb gyerek elsősorban édességet kap a szülőktől és a nagyszülőktől, de sokan játékot is ajándékoznak húsvétkor. A locsolkodás még mindig népszerű.
Ha a határidőig lecsapunk rá, örökre megtarthatjuk Pár hétig díjtalanul lehet beszerezni a népszerű kopasz bérgyilkos legújabb kalandjának második helyszínét, ráadásul, ha az adott idő alatt lecsapunk rá, végleg megtarthatjuk.
Nem véletlenül lesz olcsóbb a játék az első felvonás felújított verziójánál? Bár hivatalosan még mindig nincs bejelentve a játék, egyre többet pletykálnak róla, ezek alapján pedig úgy tűnik, hogy a legendás Raven ezúttal nem vett részt a fejlesztésben.
Szkripal-botrány: az orosz EU-nagykövet szerint brit katonai laboratórium lehet a méreganyag forrása
Oroszország EU-nagykövete szerint egy brit katonai laboratórium is lehetett annak az idegméreg-hatóanyagnak a forrása, amellyel a délnyugat-angliai Salisbury városában két hete megpróbálták meggyilkolni Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynököt és lányát. A brit külügyminisztérium ...
Alig telt egy hónap azóta, hogy a világ legnagyobb kapacitású SSD-jeként emlegették a Samsung 30 TB-os tárolóját. Most viszont messze felülmúlták ezt a rekordot.
Még több cikk