14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
Hétfő
10°
2017.03.24. péntek, Gábor

Tech-Tudomány

A sziámi ikrek élete cseppet sem egyszerű és nyilvánvalóan az embereket érdekli, hogyan élhetik az összenőtt testvérek a mindennapjaikat; különösen igaz ez a szexuális életükre.
56 évvel ezelőtt egy hatéves kislány rendőrök és tüntetők gyűrűjében besétált egy iskolába. Nem lenne ebben semmi különös, mégis a az egyik legbátrabb tett volt a világtörténelemben.
Napoleon nem is volt annyira alacsony, és Einstein sem bukott meg matekból.
Kalácsevéstől a pornográf gúnyrajzokig – öt érdekesség Marie Antoinette-ről
Amikor Marie Antoinette feje 1793. október 16-án guillotine alá került, néhány hónappal azt követően, hogy férjét, XVI. Lajos francia királyt is kivégezték, a francia királyné alakja könnyelmű,önző, erkölcstelen nőként élt a köztudatban, akinek fényűző életmódja növelte a társadalmi egyenlőtlenséget.
Az ember egy nagyon fura lény. Ma úgy véljük, hogy irtózunk az erőszaktól, különösen a rendkívül kegyetlen erőszaktól, és csak nagyon kirívó esetekben, néhány megborult elmének okoz örömet mások kínzása. Szép gondolat, de sajnos önámítás, a mai napig jóval több a jellemzően gyengébbel, sok esetben…
Így néztek ki az USA elnökei, amikor még csak huszonéves srácok voltak
Nahát!!! :-O :-O Ki gondolta volna ezekről a fiatal pofikról, hogy egykor a Fehér Ház lesz az otthonuk! evamagazin.hu
A részeg szex mellett több pózt is kerülendőnek tartottak a viktoriánus korban
Manapság a női magazinok tele vannak a szexuális élet izgalmasabbá tételét lehetővé tevő tippekkel, és a szerzők arra buzdítják az olvasókat, hogy gátlások nélkül lépjék át a megszokott határokat. Ez azonban egészen másképp volt a 19. századi Nagy-Britanniában.
M3-as zeneként, MP4-es videóként és GIF-ként is letölthető bármilyen YouTub-videó, ehhez mindössze 4 betűt kell a linkjükbe írni.
A közösségi oldalakon egyre őrültebb szépségtrendek ütik fel a fejüket, először mindenki véraláfutásosra pumpálta a száját egy kis műanyag eszközzel, ettől teltebb hatást remélve, most meg óvszereket húznak a szivacsokra.
Még több cikk