12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Vasárnap
13°
2018.04.26. csütörtök, Ervin

Gazdaság

Önmagában az információs rendszerek biztonsága nem elegendő: az is kiemelten fontos, milyen gyorsan tudnak reagálni a vállalatok és a szolgáltatók az egyre gyakoribb támadásokra. Folyamatosan...
De olyan is volt, amire ráírták, hogy gluténmentes, miközben minden tejföl alapból gluténmentes.
Lionel Messi lajstromoztathatja a „Messi” védjegyet sportcikkekre és sportruházatra vonatkozóan. A labdarúgó közismertsége semlegesíti a védjegy és egy spanyol társaság „Massi” védjegye közötti vizuális és hangzásbeli hasonlóságot az Európai Unió Bíróságának döntése szerint.
Esés után belefért egy ki korrekció. 50 napos mozgóátlaga közeléből fordult a szerdai kereskedés folyamán a német index. tozsdeforum.hu
Az éghajlatváltozásra fókuszál idén a Felfedezők napja - Kutatóexpedíciók Fesztiválja, amelyet szombaton rendeznek meg a Millenáris parkban.
Meglepő, hogy a Cserpest és a Falusit nem tudták rangsorolni....
Európa nagyvárosai hasonló látnivalókat kínálnak, a boltok kínálata is hasonló. Az igazi turista viszont valami egyedire vágyik, például a világ eddigi legnagyobb atomkatasztrófája helyszínének a meglátogatására.
Hanyagságból nem törődnek a veszéllyel
Mivel a munkavállalók sokszor nincsenek tisztában a kockázatokkal, kétéves uniós kampány indult a veszélyes anyagok kezeléséről - fejtette ki Simon Attila, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára.
Sorozatunkban az új állás megtalálásáig tartó lépcsőket, jó gyakorlatokat, titkos fogásokat járjuk körül outplacement-tanácsadó segítségével. Az első részben az első sokk kezeléséhez és a fair elköszönéshez adtunk segítséget, most a tervezés szakaszát vesszük nagyító alá.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy sülysápi férfival szemben, akit Romániában fogtak el. A feltételezett elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették - közölte a rendőrség.
Nem ilyen eredményeket vártak a befektetők. Jelentette a profitszámokat a Volkswagen, a Nokia és a Philips. tozsdeforum.hu
Sok esetben az alkalmazottak nem élnek a biztosított védőeszközökkel, néha egyszerű hanyagságból, máskor meg nincsenek tisztában a veszélyes anyagok alkalmazásából eredő kockázatokkal.
Egy éves kampány kezdődött a biztonságos munkahelyekért.
A 2016-ban az amerikai Forbes magazin által publikált listán a világ 5. legjobb coworking irodájának bizonyult KAPTÁR közösségi iroda idén Magyarország legjobb közösségi irodája lett. De mitől olyan jó a coworking?
16 kórházi osztályt díjaztak, figyelembe vették azokat az intézkedéseket, amelyek a dolgozók jobb munkakörülményeit, és azokat, amelyek a betegek jobb közérzetét szolgálják. Egyes kórházakban a dolgozókat mentorprogram, válságkassza, kommunikációs vagy kiégés elleni tréning, reggeli torna, ...
Orbán Viktor az elmúlt időszakban többször is nyilvánvalóvá ette, hogy az új kormányciklus legfontosabb feladata Magyarország súlyos demográfiai problémájának megoldása lesz, amihez a termékenységi...
Rúdtáncot lejtő, kihívóan öltöző női alkalmazottakkal toboroz ez a cég
Nem ez az egyetlen nagyvállalat, amely nyíltan a nemiséghez köthető sztereotípiákkal kampányol. ORIGO origo.hu
Magyarországon az italos karton dobozok visszagyűjtési és hasznosítási aránya 2017-ben 20-22 százalék között mozgott, ami megegyezik a 2016-os adattal - közölte az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) csütörtökön az MTI-vel.
Nyugodtan vadászgat ifjabb Mészáros Lőrinc ott, ahol két hónappal ezelőtt elbukta a furcsa körülmények között megszerzett vadászati jogát, igaz, csak első fokon. Sőt már a terület közepén álló vadászkastély is az övé lett. Rövidesen másodfokon is eldöntheti a bíróság, ki viheti a puskát.
Az Európai Munkavédelmi Ügynökség kampányt indít, hogy felhívja a munkáltatók és a munkavállalók figyelmét arra hogyan bánjanak a veszélyes vagy rákkeltő anyagokkal, amikkel naponta találkoznak annak érdekében, hogy megóvják egészségüket - írja a Magyar Idők.
Mit lép majd az MNB? Londoni pénzügyi elemzők szerint valószínűleg továbbra is kiemelkedően gyors volt, de egyben tetőzhetett is a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok növekedési üteme az idei első negyedévben. tozsdeforum.hu
Budapest plusszal indított. Gyengüléssel nyitottak az irányadó mutatók a fontosabb nyugat-európai tőzsdéken csütörtökön. tozsdeforum.hu
Még több cikk