16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
20°
Péntek
24°
2017.07.25. kedd, Kristóf, Jakab

Gazdaság

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 271,08 pontos, 0,76 százalékos csökkenéssel, 35 362,83 ponton zárt hétfőn.
Vegyes volt ma a hangulat az Egyesült Államok tőzsdéin: míg a Dow és az S&P 500 negatív irányú elmozdulást mutattak a mai kereskedésben, a Nasdaq új csúcsot ért el.Vegyesen zárt Amerika 2017.07.24...
A Mol 110 millió euró összegű Schuldscheindarlehen (SSD) finanszírozási szerződést írt alá július 24-én. A társaság az első vállalati ügyfél Magyarországon, amely él ezzel a finanszírozási lehetőséggel – tette közzé a Mol a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
Nemrég ért véget Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenye - az Erste World Kékszalag Nagydíj -, amelynek az Erste Bank volt a főtámogatója. Lónyai Szabinát, az Erste World Club és az Erste World külső akvizíciós vezetőjét kérdeztük a díjátadón.
Lendületesen nőhetett a német gazdaság az év második negyedévében, miután az első negyedévben is jelentős volt a bővülés, a növekedés motorja főleg a magánfogyasztás kedvező alakulása és az ipar kiemelkedő teljesítménye - áll a német jegybank hétfőn ismertetett szokásos havi jelentésében.
Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
A Mol 110 millió euró összegű Schuldscheindarlehen (SSD) finanszírozási szerződést írt alá július 24-én. A társaság az első vállalati ügyfél Magyarországon, amely él ezzel a finanszírozási lehetőséggel - tette közzé a Mol a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
Rómában időszakosan már a vizet is elzárták.
Két órán keresztül hallgatta ki ma a szenátus Jared Kushnert, Trump elnök vejét orosz kapcsolatairól. Az elnök tanácsadója kitartott álláspontja mellett, mely szerint nem működött együtt külföldi...
A Mol 110 millió eurós szerződést kötött
Idehaza elsőként élnek egy német/osztrák pénzintézetekben már közel egy évszázada általános finanszírozási formával. A Mol 110 millió euró összegű Schuldscheindarlehen (SSD) finanszírozási szerződést írt alá július 24-én. A társaság az első vállalati ügyfél Magyarországon, amely él ...
Elég érdekes feltételekkel kötött szerződést a közmédia a New Wave Médiával, ami egy ideje már Matolcsy György fiáé.
A Google Trends szerint a legtöbben még mindig a horvátországi nyaralásra keresnek rá Magyarországról, de Görögország is már majdnem annyira népszerű, és feljövőben van az olcsó Bulgária. A Balatonhoz általában az utolsó pillanatban foglalnának, vidéki városaink pedig sehol sincsenek.
Vegyes a hangulat az Egyesült Államok tőzsdéin: míg a Dow és az S&P 500 negatív irányú elmozdulást mutat a mai kereskedésben, a Nasdaq új csúcson van. Nagyon megy a Nasdaq 2017.07.24 20:27Újabb...
Ha a Törökország és az uniós tagországok – különösen Németország – közötti egyre erősödő diplomáciai feszültség nem oldódik meg, az veszélyezteti a török gazdaságot – állapította meg Johannes Hahn, az európai szomszédságpolitikáért és a csatlakozási tárgyalásokért felelős uniós biztos.
Indiában vádat emeltek Ruja Ignatova, a sokak szerint piramisjátékként működő OneCoin "feltalálója" és az értékesítésért felelős cég vezetője ellen, miután a bolgár üzletasszony 23 ügynökét őrizetbe...
Százmilliókat fordítottak az állami kukaholding számlázási rendszerének kialakítására, mégis akadozik.
Vizsgálódik az EU is a német autógyárak kartellgyanús ügye után.
A kétkezi munka presztízsét növelné egy vállalat....
A vállalatok döntő többsége a következő félévben kezdheti meg a felkészülést az online számlabekötésre. Érdemes időben lépni, mert aki elmulasztja a 2018. júliusi 1-jei határidőt, akár számlánként kell majd büntetést fizetnie – hívja fel a figyelmet az EY Magyarország.
Még több cikk